Behringer ULM202USB

Varenr: 1069790
Behringer ULM202USB
1 554,-
-+
Bestilt fra leverandør
Ventes inn på lageret vårt
26.04.2024

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

High-Performance 2,4 GHz digitalt trådløst system med 2 håndholdte mikrofoner og dobbeltmodus USB-mottaker

 

  • pakke med 2 ULM200M håndholdte mikrofoner og ULM200D dual- Mode USB-mottaker
  • mikrofonkapsel av høy kvalitet for dedikerte vokale applikasjoner
  • Ultra-kompakt USB-mottaker med dobbeltmodus analog/digital lydgrensesnitt
  • Digital 2,4 GHz trådløs Tilkobling gir overlegen lydkvalitet
  • Maksimal rekkevidde 120 m
  • Automatisk sammenkobling for enkelt og intuitivt oppsett
  • Integrert volum opp og ned knapper på håndholdt mikrofon
  • Panic Mute-funksjon på mikrofon
  • Mottaker drevet via USB-grensesnitt
  • Auto-sensing av analog eller USB Digital Audio Connection
  • 2,4 GHz ISM-båndoperasjon tillater det Lisensfri bruk over hele verden
  • Designet og konstruert i Tyskland



Ultralink Ulm202USB

Nok en gang brøt vi brøt Rimelig barriere - med vår nye Ultralink ULM202USB Wireless MICR Ophone -system. Nå står du fritt til å jobbe rommet til ditt hjerte, uten problemer og begrensning av kabler under føttene. Lyd av høyeste kvalitet er levert av de to dynamiske håndholdte MIC-ene takket være deres innebygde sender, som opererer i det lisensfrie 2,4 GHz-området. Den dedikerte ULM-mottakeren kobles ikke bare til PC/Mac-datamaskinens USB-port for opptak direkte i din favoritt DAW-applikasjon, men fungerer også med et bredt utvalg av  Behringer  "trådløst klare" miksere og drevne høyttalere-for det ultimate i allsidighet .


Interferensfri ytelse

Våre avanserte sendere og mottakere opererer i 2,4 GHz frekvensbånd, som er godt ute av veien for TV Stasjoner og mobiltelefontårn, to av de viktigste skyldige som ødelegger for den trådløse sonen. Og fordi det er digitalt kryptert, kommer signalet ditt gjennom all sin uberørte, HD-kvalitet, uten de tilfeldige gjenstandene som ofte plager andre trådløse systemer.


Utvidet batterilevetid

< P> Å bytte ut batterier i trådløse mikrofoner kan bli dyre veldig raskt - og det kan være en skikkelig showstopper å la dem dø midt i settet ditt! Det er grunnen til at vi viet ekstra tid på å utvikle ULM202USB for å sikre at batterilevetiden ble forlenget så mye som mulig. Du får en ærlig 30 timers ytelsestid fra et par AA -alkaliske batterier, som er tilgjengelige praktisk talt hvor som helst på planeten.


Praktisk kontroll

Vi ønsket at ULM202USB skulle være Ultra-enkel å betjene, så vi ga hver mikrofon lettfattelige og betjener volumknapper rett på mikrofonen. Og hvis du ved et uhell vandrer inn i "Feedback Zone", inkluderte vi en praktisk panikk -stum funksjon som engasjerer seg når du trykker og holder volumet ned -knappen.


Klar for verden

< P> som opererer i 2,4 GHz -båndet gjør at ULM202USB -trådløst mikrofonsystem kan brukes over hele kloden uten spesielle lisensbehov.


Ekstraordinær verdi

ULM202USB trådløst mikrofonsystem er bare tilgjengelig fra  Behringer , den fremste lydprodusenten anerkjent over hele verden for enestående byggekvalitet og eksepsjonell verdi.