Behringer EUROPORT PPA2000BT

Varenr: 1069781
Behringer EUROPORT PPA2000BT Behringer EUROPORT PPA2000BT Behringer EUROPORT PPA2000BT Behringer EUROPORT PPA2000BT Behringer EUROPORT PPA2000BT Behringer EUROPORT PPA2000BT Behringer EUROPORT PPA2000BT Behringer EUROPORT PPA2000BT Behringer EUROPORT PPA2000BT Behringer EUROPORT PPA2000BT Behringer EUROPORT PPA2000BT Behringer EUROPORT PPA2000BT Behringer EUROPORT PPA2000BT
9 470,-
-+
Bestilt fra leverandør
Ventes inn på lageret vårt
30.12.2022
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Ultra-Compact 2000-watt 8-kanals bærbart PA-system med Bluetooth trådløs teknologi, trådløs mikrofonalternativ, Klark Teknik Multi-Fx-prosessor og FBQ-tilbakemeldingsdeteksjon

 

 • Ultra-Compact 2000-watt, 8-kanals bærbart PA-system
 • Perfekt for fester, skoler, bedrifts- og pedagogiske presentasjoner, seminarer, aerobic, auksjonærer, arbeidende musikere, turleder, bryllup, etc.
 • Enorme kraft, utrolig sonisk ytelse og superlysvekt betyr ikke mer å lugge rundt død vekt
 • ekstremt kraftig 10 '' woofere og 1.35 '' aluminium-diaphragm kompresjonsdrivere for utrolige Lyd reproduksjon
 • Koble til iPod, iPhone, iPad eller noen annen MP3-spiller via Bluetooth
 • ? Trådløs klar "for høykvalitets Behringer Digital Wireless Microphone System (ikke inkludert)
 • Ultra-høy kvalitet Klark Teknik FX-prosessor med 100 forhåndsinnstillinger inkludert Reverb, Chorus, Flanger, Delay, Pitch Shifter og forskjellige multi-Effects
 • re Volutionært FBQ-tilbakemeldingsdeteksjonssystem avslører øyeblikkelig kritiske frekvenser for enkel tilbakemelding av tilbakemeldinger
 • 8-kanals mikser-seksjon omfatter 4 mono og 2 stereokanaler
 • 4 høykvalitets MIC-forforsterker med byttbar +48 V Fantomkraft for kondensatormikrofoner
 • Effektive, ekstremt musikalske 2-bånd EQ, Switchable Pad og Clip LEDs på alle monokanaler
 • Stereo 7-bånd grafisk EQ tillater presis frekvens korreksjon av hovedutganger
 • Dedikert mono -utgang for subwoofer -applikasjon
 • Stereo AUX -innganger for eksterne enheter som underblander, osv.
 • kommer med en Behringer XM1800S mikrofon, et mikrofonklipp og en 20 'kabel
 • Integrert lagringsrom for mikrofoner, kabler og tilbehør
 • "Planet Earth" bytte strømforsyning for maksimal fleksibilitet (100 - 240 V ~), støyfri Lyd, overlegen forbigående respons pluss lavt strømforbruk for energibesparelser
 • Designet og konstruert i TysklandEuroport PPA200 0BT

Europort PPA2000BT pakker fantastisk kraft og lydkvalitet til et kompakt, bærbart PA-stil PA-system-som er raskt og enkelt å sette opp. PPA2000BTs integrerte 8-kanals mikser har nok innganger til 4 mikrofoner, 2 musikkinstrumenter, din favoritt MP3-spiller og mer-noe som gjør det ideelt for fester, skoler, bedrifts- og pedagogiske presentasjoner, arbeidende musikere og til og med bryllup. Innebygd Bluetooth-tilkobling lar deg streame musikk fra smarttelefonen, nettbrettet eller annen Bluetooth-utstyrt enhet. Det beste av alt er at PPA2000BT er "Wireless Ready" for våre digitale mikrofoner av høy kvalitet, slik at du kan bli helt mobil. Dette kraftige, 2000 watt Marvel har også Crème de la Crème av profesjonelle vokale effekter fra verdensberømte Klark Teknik-og vårt fantastiske FBQ-tilbakemeldingsdeteksjonssystem for den ultimate friheten fra tilbakemelding. Vi har til og med inkludert en mikrofon av høy kvalitet, og alle kabler og tilbehør du trenger, så du er klar til å gå-rett ut-av-boksen!


Liten -Men mektig!

PPA2000BT kan se liten ut, og superlysvekten gjør den utrolig enkel å bære-men den er virkelig stor på strøm og funksjoner. Den interne 2000-watt stereoforsterkeren er i stand til å kjøre de avtakbare høyttalerne til rik-lydende og romfylte volumnivåer. Høytdrevet 10 "woofere gir punchy lav-end og artikulert mellomtone, og 1,35" aluminium-diaphragm kompresjonsdrivere utenfor ER-krystallklar sonisk reproduksjon. Og hvis du vil gå veldig stort, er det en subwoofer-utkobling på mikserens frontpanel for å koble til en eller flere av våre aktive subwoofere (B1200D-lenke)-for en enorm dose bryst-kilende bass!


Stort på Bluetooth

Vi vet at musikken din lever på telefonen, datamaskinen eller nettbrettet, så vi har gjort det enkelt å få tilgang til og spille gjennom PPA2000BT. Med en enkel sveip av fingeren, kan du øyeblikkelig streame all favorittmusikken din fra hvilken som helst Bluetooth-utstyrt enhet, for eksempel iPad, iPod, iPhone eller nettbrett. Streamingmusikk via Bluetooth-teknologi åpner for en enorm mengde tilgjengelig innhold, for eksempel et tilnærmet ubegrenset utvalg av online radiokanaler, multimedia-leverandører og mye mer. Se for deg at du har hele PA ved fingertuppene; Kontroller festen fra dansegulvet eller bakgrunnsmusikken komfortabelt fra stolen din. Enkelt, enkelt og fantastisk!


Eier scenen med digital trådløs

Bli trådløs klar med den innebygde, dedikerte tilkoblingen til vårt Ultralink ULM-serie trådløse mikrofonsystem. Trådløs gir deg maksimal frihet og mobilitet uten behov for å kjøre kabler. Lyden av høyeste kvalitet er gitt takket være ULMs digitale, lisensfrie 2,4 GHz frekvensspekter. ULM trådløse system kombinerer lyd av profesjonell kvalitet med enkel oppsett og et intuitivt grensesnitt for legendarisk lydforestilling rett ut av boksen. Bare koble til ULM -mottakeren "dongle", og øyeblikkelig har du et eksepsjonelt trådløst mikrofon -system. Å frigjøre deg fra kabler er den ganske enkelt enkle måten å eie scenen.


Klark Teknik - Reverb som gjorde historie

Klark Teknik er anerkjent over hele verden som en av de mest prestisjetunge Britiske lydselskaper, med en 40-årig stamtavle og til og med en TEC Lifetime Achievement Award for å sikkerhetskopiere den. Selskapet har designet og produsert produkter for kunstnere i verdensklasse, og deres legendariske DN780 Reverb-prosessor blir vurdert av å lede lydingeniører over hele verden som bransjestandard. Sjekk ut nettstedet deres for å lære mer om Klark Tekniks legendariske arv. Behringer er stolt av å innlemme tilpassede konstruerte Klark Teknik-effekter i produktene sine. Klark Teknik hadde 100 forhåndsinnstillinger for 100 verdensklasse å velge mellom Touch.


FBQ - Helt tilbakemeldingsfri

I mer enn 20 år har Behringer designet og produsert noen av de mest vellykkede FBQ -tilbakemeldingens eliminasjonsprosessorer. Nå kan du eie og nyte fordelene med denne teknologien, da vi har integrert det revolusjonerende FBQ-tilbakemeldingsdeteksjonssystemet i dette produktet, så lydsystemet ditt er helt tilbakemeldingsfritt, slik at du kan fokusere på ytelsen din. Ved å bruke et ultra-raskt tilbakemeldingsdeteksjonssystem hjelper dette geniale kretsløpet deg med å gjenkjenne og temme tilbakemeldingsfrekvenser umiddelbart. Når tilbakemelding blir registrert i et spesifikt frekvensområde, lyser LED på den tilhørende EQ Fader, og viser deg med et øyeblikk som Fader vil senke for å overvinne tilbakemeldingene. Det enkle!


Du er i kontroll

kanaler 1-4 har vår "usynlige" mic Preamps (IMP), som har blitt berømmet for deres åpenhet og takhøyde. En nivåkontroll er utstyrt med en klipp -LED, slik at du kan ringe inn det perfekte signalnivået. Vi har også gitt en PAD -bryter for de anledninger når du må kjempe med "varmere" enn normale inngangsnivåer. I tillegg har hver kanal sin egen dedikerte to -bånd EQ (bass og diskant), panne eller balanse - slik at du kan plassere signalet uansett hvor du vil i stereobildet - og en FX -nivåkontroll.

< Br> Alt du trenger er her

PPA2000BTs to høykvalitets, avtakbare høyttalere og våre flotte klingende XM1800S-mikrofon (med alle kabler og tilbehør) fullfør dette utrolig kraftige og allsidige bærbare PA-systemet. Alt pakker pent bort i ett ultra-lettvekt “take-it-with-you” koffert-stil format.


Kraftig PA å gå

Europort PPA2000BT lar deg ta med Det hele til praktisk talt alle middels til stor samling-en lett, 2000 watt "trådløs klar" 8-kanals mikser-amplifier med +48 V fantomkraft som kan håndtere 4 mikrofoner, to stereo- eller 4 mono musikkinstrumenter og din favoritt Bluetooth lydspiller. I tillegg får du eksepsjonell 2-bånd kanal EQ, og en stereo 7-bånd grafisk EQ med vårt revolusjonerende FBQ-tilbakemeldingsdeteksjonssystem.