Behringer Xenyx QX1222USB

Varenr: 1065200
Behringer Xenyx QX1222USB Behringer Xenyx QX1222USB Behringer Xenyx QX1222USB
3 452,-
-+
Bestilt fra leverandør
Ventes inn på lageret vårt
31.08.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Premium 16-Input 2/2-Bus Mixer med Xenyx Mic Preamps & Kompressorer, Klark Teknik Multi-FX-prosessor, trådløst alternativ og USB/Audio Interface

 

  • Premium Ultra-Low Noise, High Headroom Mixer
  • 4 avanserte, fantomdrevne Xenyx MIC-forforsterker sammenlignbare med frittstående boutiqueforsterker
  • 4 Studioklasse-kompressorer med superenkel "One-Knob" -funksjonalitet og kontroll ledet for profesjonell Vokal og instrumental lyd
  • Ultra-høy kvalitet Klark Teknik FX-prosessor med LCD-skjerm, dual-parametre, trykkfunksjon og lagringsbar brukerparameterinnstillinger
  • "trådløs-klar" for høy kvalitet Behringer Digital Wireless System (ikke inkludert)
  • Innebygd stereo USB/Audio-grensesnitt for å koble deg direkte til datamaskinen din. Gratis lydopptak, redigering og podcasting-programvare pluss 150 instrument/effekt plugins nedlastbar på Behringer.com
  • neo-klassisk "British" 3-band Eqs for Warm and Musical Sound
  • 7-band stereo grafisk EQ tillater presis frekvenskorreksjon av skjerm eller hovedblandinger
  • Revolutionær FBQ-tilbakemeldingsdeteksjonssystem avslører øyeblikkelig kritiske frekvenser
  • fantastisk XPQ 3D stereo-surroundseffekt for mer vitalitet og forbedret stereo Bilde
  • Voice Canceller-funksjon for brukervennlig Sing-Along-applikasjoner
  • 4 Fullt utstyrte stereoinngangskanaler med 2 ekstra MIC-innganger på kanaler 5/6 og 7/8, 3 -Band EQ og Input Trim Control
  • Kanalinnsatser på hver mono -kanal for fleksibel tilkobling av påhengsmotorutstyr
  • 2 aux sender per kanal: 1 pre fader for overvåking, 1 post fader (for intern FX og/eller som ekstern send); 2 Multifunksjonelle stereo AUX returnerer
  • Balanserte hovedblandingsutganger med gullbelagte XLR-kontakter, hodetelefon/kontrollrom Fadere og forseglede roterende kontroller
  • "Planet Earth" Bytte strømforsyning for maksimal fleksibilitet (100 - 240 V ~), støyfri lyd, overlegen forbigående respons pluss lavt strømforbruk for energisparing
  • < Li> Designet og konstruert i Tyskland



Xenyx QX1222USB

Den kompakte Xenyx QX1222USB-mikseren lar deg uanstrengt oppnå lyd av premiumkvalitet. Kanalene 1 - 4 har våre Xenyx Mic Preamps, kjent for deres uberørte ytelse, pluss 2 av de 4 stereokanalene godtar XLR -innganger, samt kilder på linjenivå. Alle monokanaler får våre ultra-musikalske "britiske" 3-band EQ og brukervennlige "one-knob" -kompressorer for det ultimate i slag og klarhet. Legg til dette vår Klark Teknik FX-prosessor med 32 forhåndsinnstillinger for studioklasse med doble adresserbare parametere, trykkfunksjon og lagringsbar brukerparameterinnstillinger-og QX1222USB blir en utrolig allsidig mikser for liveopptredenene dine.

Men Xenyx QX1222USB er ikke bare designet for å håndtere dine levende spillejobber; De gir også de moderne verktøyene du trenger for å gjøre fantastiske innspillinger av profesjonell kvalitet. Sammen med de innebygde USB/lydgrensesnittene, kommer Xenyx QX1222USB med all innspillings- og redigeringsprogramvaren som trengs for å gjøre datasystemet ditt til et komplett, høyytelseshjem Innspillingsstudio.


Sonisk Superior MIC Preamps

Xenyx QX1222USB får navnet fra våre legendariske, høye takhøyde Xenyx Mic Preamps, som har blitt berømmet av lydingeniører over hele verden. Disse topp moderne MIC Pres representerer et stort skritt i utviklingen av lydteknologi-og de kan lett holde sine egne, selv sammenlignet med de dyreste frittstående MIC-forforsterker. Xenyx -forforsterker tilbyr en svimlende 130 dB dynamisk rekkevidde, med en båndbredde som strekker seg fra under 10 Hz til godt over 200 kHz. Bevæpnet med disse enestående mikrofonforforsterkningene, gir Xenyx QX1222USB så gjennomsiktig, krystallklar ytelse du bare kan tro at noen oppgraderte mikrofonene dine mens du ikke så.


Studiokvalitetskompressor-stadig Heaven

Vår studioklasse-kompressor er basert på klassisk og berømt studioutstyr fra 70-tallet. Denne totalt gjennomsiktige og musikalske kompressordesignen gjør at ditt fulle dynamiske område kan skinne gjennom til signalet ditt når kompresjonsgrensen, noe som er indikert med den svært synlige statusen LED. Kompressoren øker opprettholdelsen og glatter forsiktig ut signaltopper, noe som er spesielt nyttig når du legger ned funken, à la smell og pop-eller hamrer hjem de mest aggressive metalllinjene. Det resulterende utgangsnivået lar deg slippe løs kraftige og påvirkningsbelagte basslinjer, mens du fremdeles sitter rett der du trenger å være i blandingen!


sublimt musikalsk britisk Eq

The Britiske konsoller fra 1960- og 70 -tallet endret lyden av rock and roll - uten dem hadde den britiske invasjonen ikke skjedd. De legendariske miksebordene ble snart misunnelse for ingeniører og produsenter over hele verden. Kanalen EQ på våre Xenyx -miksere er basert på den samme kretsløpet, slik at du kan imponere signaler med utrolig varme og detaljert musikalsk karakter. Selv når de brukes sjenerøst, viser disse utjevningene søt tilgivelse og suveren lydkvalitet.


Klark Teknik - Reverb som gjorde historie

Klark Teknik er anerkjent over hele verden som en av de mest Prestigiøse britiske lydselskaper, med en 40-årig stamtavle og til og med en TEC Lifetime Achievement Award for å sikkerhetskopiere den. Selskapet har designet og produsert produkter for kunstnere i verdensklasse, og deres legendariske DN780 Reverb-prosessor blir vurdert av å lede lydingeniører over hele verden som bransjestandard. Ta en titt på nettstedet deres for å lære mer om Klark Tekniks legendariske arv.


Behringer er stolt av å innlemme tilpassede konstruerte Klark Teknik-effekter i produktene sine. Klark Teknik hadde 100 forhåndsinnstillinger for 100 verdensklasse å velge mellom berøring.


Eier scenen med digital trådløs

Bli trådløs klar med den innebygde, dedikerte tilkoblingen til vårt Ultralink ULM-serie trådløse mikrofonsystem (som skal bestilles separat ). Trådløs gir deg maksimal frihet og mobilitet uten behov for å kjøre kabler. Lyden av høyeste kvalitet er gitt takket være ULMs digitale, lisensfrie 2,4 GHz frekvensspekter.


ULM Wireless System kombinerer lydkvalitetslyd med enkel oppsett og et intuitivt grensesnitt for legendarisk lyd ytelse rett ut av boksen. Bare koble til ULM -mottakeren "dongle", og øyeblikkelig har du et eksepsjonelt trådløst mikrofon -system. Å frigjøre deg fra kabler er den ganske enkelt enkle måten å eie scenen på.


FBQ - Helt tilbakemeldingsfri

I mer enn 20 år har Behringer designet og produsert noen av De mest vellykkede FBQ -tilbakemeldingens eliminasjonsprosessorer. Nå kan du eie og nyte fordelene med denne teknologien, da vi har integrert vårt revolusjonerende FBQ-tilbakemeldingsdeteksjonssystem i dette produktet, så lydsystemet ditt er helt tilbakemeldingsfritt, slik at du kan fokusere på ytelsen din. Ved å bruke et ultra-raskt tilbakemeldingsdeteksjonssystem hjelper dette geniale kretsløpet deg med å gjenkjenne og temme tilbakemeldingsfrekvenser umiddelbart. Når tilbakemelding blir registrert i et spesifikt frekvensområde, lyser LED på den tilhørende EQ Fader, og viser deg med et øyeblikk som Fader vil senke for å overvinne tilbakemeldingene. Det enkle!


Spesielle funksjoner ...

QX1222USB er utstyrt med kanalinnsatser for innganger 1-4 for bruk med påhengsmotoren FX, en stereo 7-bånd grafisk EQ, som som kan tilordnes hovedbusser eller overvåkningsbusser og vårt proprietære FBQ -tilbakemeldingsdeteksjonssystem. Andre funksjoner inkluderer fadere i full størrelse for MON- og FX-sendinger, vår XPQ 3D stereo-surround-effekt (skaper et bredere, forbedret stereobilde), og en hendig stemmekanellfunksjon for å fjerne vokal fra forhåndsinnspilte medier for “Instant-Karaoke” -applikasjoner .


Innspilling av Bliss

Det var en tid da innspillingsprosessen ba om mye og mye dyrt utstyr, noe som betydde at den gjennomsnittlige musikeren måtte kjøpe tid på et innspillingsstudio - og den tiden var faktisk kostbar. Men moderne teknologi har lagt personlig innspilling godt innen rekkevidde for praktisk talt alle som har tilgang til en datamaskin. Hvordan får du all den musikken som flyr rundt i hjernen din inn i datamaskinen din? Det er her Xenyx QX1222USB-mikseren kommer inn. Takket være den innebygde, toveis stereo USB-lydgrensesnittet, kan du koble hvilken som helst av disse miksere direkte til PC eller Mac-datamaskinen via en enkelt USB-kabel. Nå kan enhver signalkilde du kobler til mikseren registreres direkte til harddisken din. Noe som bringer oss til programvare ...


Gratis programvare ville være fint!

fordi du vil dra full nytte av Xenyx QX1222USBs innspilling og podcasting -potensial, vi har inkludert all programvaren du trenger for lydopptak, redigering og til og med podcasting - alt gratis og nedlastbar fra Behringer.com. Du vil være klar til å bo på PCen eller Mac rett ut av boksen! Vi har også gitt en gratis nedlasting av mer enn 150 virtuelle instrumenter og FX-plugins-og gjør datamaskinen din til et kraftig hjemmebasert eller mobilt innspillingsstudio fra input til output.


Verdi < /p>

Uansett hva lydblanding trenger, gir QX1222USB ytelsen og funksjonene som kan ta talentet ditt til neste nivå, til en pris som garantert vil forbløffe deg. Profesjonell lydkvalitet, våre legendariske Xenyx MIC-forforsterker og brukervennlige "one-knob" -kompressorer, British Eqs, Klark Teknik 24-biters multi-FX-prosessor, "Wireless-Ready" MIC-alternativ-og innebygd USB-tilkobling lager QX1222USB Ideell for både live -spillejobber og innspilling.