Behringer EUROLIVE B1200D PRO

Varenr: 1060577
Behringer EUROLIVE B1200D PRO Behringer EUROLIVE B1200D PRO Behringer EUROLIVE B1200D PRO
4 454,-
-+
Bestilt fra leverandør
Ventes inn på lageret vårt
31.08.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Høy ytelse aktiv 500-watt 12" PA subwoofer med innebygd stereo crossover

 

  • Høyt ytelse 500-watt drevet subwoofer for PA-applikasjoner
  • Kraftig 12'' Long-excursion Transducer med stemmespole med høy temperatur gir utrolig nøyaktig og pulsspillende bass
  • presis reproduksjon av ultra-lave frekvenser for" skuddsikker" Punch and Impact
  • State-of-the-Art 500-watt klasse-D-forsterker med omfattende over-excursion, termisk og klippgrensebeskyttelse
  • Innebygd aktiv stereo crossover gir høy -Pass-filtrerte utganger for fulltegnet høyttalere
  • Avstembar og omskiftbar bassøkning plussfasebryter for ultimate lavfrekvensytelse
  • Variabel høy kuttkontroll for perfekt lydjustering
  • < Li> Subwoofer-nivåkontroll for å justere balansen mellom subwoofer og fulltegnet høyttalere
  • Strøm, signal- og klipp-lysdioder for perfekt overvåking
  • Intelligent begrenser for maksimal lydytelse og wooferbeskyttelse < /li>
  • Intern strømforsyning for støyfri lyd, overlegen forbigående respons og veldig lavt strømforbruk
  • Polestikk for montering med kommersielle avstandsstolper
  • ergonomisk formet Håndtak for enkel transport
  • robust stålgrill for optimal høyttalerbeskyttelse
  • Designet og konstruert i Tyskland



Eurolive B1200D-Pro

Vår Eurolive B1200D-Pro 500-watts aktiv subwoofer gir den ultimate med lav frekvens reproduksjon, og den innebygde stereo-crossoveren gjør det ideelt egnet til bruk med en hvilken som helst av noen av Våre aktive 2-veis høyttalere. Pakket med en kraftig 500-watt klasse-D-forsterker, 15" B1200DPRO-transduser og et utrolig utvalg av profesjonelle funksjoner, produserer B1200DPRO ekstreme nivåer av low-end punch, med definisjonen og klarheten som vanligvis er forbeholdt mye større systemer!


Enkelt sagt, disse kule løpende systemene er mye lettere, noe .


Class-D-Massiv kraft, perfekt lyd

Takket være vår revolusjonerende klasse-D-forsterkerteknologi, er vi i stand til å gi deg enorm kraft og utrolig sonisk ytelse i en brukervennlig, ultra-bærbar og lett pakke. Klasse-D-forsterkning utgjør hele forskjellen, og tilbyr det ypperste innen energieffektivitet og eliminerer behovet for tunge strømforsyninger og massive kjølerier. Denne fantastiske teknologien gjør det mulig å designe og bygge ekstremt kraftige produkter som er vesentlig lettere i vekt enn deres tradisjonelle kolleger, mens du bruker mindre energi og beskytter miljøet.


Tilpassede konstruerte svinger

Kraftige, høyeffektive klasse-D-forsterkere og brytermodus strømforsyningsteknologi kombinert med avansert DSP-funksjonalitet høres sikkert imponerende ut-men hva med den delen av systemet du faktisk hører? Våre LF -svinger er designet spesielt for hver applikasjon - det er det som skiller oss fra konkurransen. Når du kjøper en  Behringer  aktiv subwoofer, kan du være trygg på at svingeren inne er konstruert for å prestere feilfritt med alle andre elementer for virkelig profesjonelle resultater. B1200D -Pro Active Subwoofer er i stand til ekstremt høye lydtrykknivåer: 122 dB (full plass, 1 W @ 1 m), med et frekvensområde på 45 - 180 Hz.


Ta kontroll

B1200D-Pro har balanserte XLR-innganger og utganger, samt balanserte XLR gjennom knekt for tilkobling av ytterligere kabinetter. En boostfrekvensknott er rettet mot en boostfrekvens mellom 45 Hz og 90 Hz. Vend boost -bryteren for å gi den valgte frekvensen en +10 dB boost. B1200DPRO har også en høy kuttskive som gir presisjonskontroll over den øvre korsfrekvensen til subwooferens forsterker. Den høye kuttede skiven påvirker ikke gjennom signalene, bare signaler rettet mot subwooferen (det påvirker imidlertid utgangssokkelene som er sendt ut til fulltegnet høyttalere). En nivåknott kontrollerer inngangsforsterkningen, og fasebryteren reverserer utgangsfasen for å kompensere for frekvensavbestilling mellom subwooferen og satellitthøyttalerne. LED -er viser driftsstatus på et øyeblikk, inkludert strøm, signal til stede og inngangsoverbelastning.


Hvilken høyttaler trenger jeg?

Som du sannsynligvis har lagt merke til, lager vi disse subwoofere I to forskjellige wooferstørrelser. Hvilken er riktig for deg? En 18" Woofer har mer overflateareal å flytte luft enn en 15", som har mer enn 12". Hvis du kjører lyd for en jazzkombo i en middagsklubb, kan en enkelt B1200D-Pro kanskje være alt du trenger. Men hvis du trenger å servere pulsspekende techno på en stor, stående rom-bare danseklubb, kan det hende du trenger et par B1500D-PRO-er, eller til og med B1800D-PROS for å virkelig tenne dansegulvet.

< P>
Lydverdi

B1200D-Pro Pa Subwoofer står hode og skuldre over resten av pakken og leverer eksepsjonell ytelse, selv når den skyves til grensen. Lett og kraftig, med spesialdesignede svinger, 500 watt av klasse-D-kraft og en topp moderne ombord aktiv stereo crossover, er B1200D-Pro ideell for enhver musikkapplikasjon-til en pris som er uhørt i i denne klassen.