Behringer EUROLIVE B115MP3

Varenr: 1047759
Behringer EUROLIVE B115MP3
4 253,-
-+
2 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Aktiv 2-veis 15 "PA-høyttalersystem med MP3-spiller, trådløst alternativ og integrert mikser

 

  • High-Power 1000-watt 2-Way PA Lydforsterkningshøyttalersystem for live- og avspillingsprogrammer
  • Ultra-Compact og Lightweight System leverer utmerket lyd selv på ekstreme lydtrykknivå Stick
  • "Trådløst-klar" for høykvalitets Behringer Digital Wireless System (ikke inkludert)
  • 2-kanals mikser med individuelle mikrofoner/linjeinnganger, volumkontroller og klipp LED
  • Dedikert 2-bånd EQ Plus Integrert lydprosessor for ultimate systemkontroll og høyttalerbeskyttelse
  • Revolusjonær klasse-D-forsterkerteknologi: enorm kraft, utrolig sonisk ytelse og superlys vekt
  • Ekstremt kraftig 15 '' Long-excursion Driver gir utrolig dyp bass og akustisk kraft
  • State-of-the-art 1.35 '' aluminium-diaphragm kompresjonsdriver for eksepsjonell Høyfrekvens reproduksjon
  • Ultra bred spredning, storformat eksponentielt horn
  • Ekstra linjeutgang tillater kobling av tilleggssystemer
  • allsidig trapesoid innkapslingsdesign tillater forskjellig Posisjonering: - Stativ montering med 35 mm polstikk - vipper på sin side for bruk som gulvmonitor
  • ergonomisk formede håndtak for enkel bære og oppsett
  • Designet og konstruert i Tyskland < /li>



Eurolive B115mp3

Den Eurolive B115mp3 aktive høyttaleren er akkurat det du har forventet av  Behringer  - mer kraft, flere funksjoner og Helt rimeligere! Ingeniørene våre har virkelig overgått seg selv, og skapt en selvstendig PA-løsning som fusjonerer topp moderne, 1000-watt klasse-D Power AMP-teknologi med en integrert 2-kanals mikser, innebygd trådløs mikrofonevne, en høy Performance MP3 -spiller og eksepsjonell portabilitet. Så lastet vi B115MP3 med vår beste 15 "langvarige driver for utrolig dyp bass, og en topp moderne 1" fenol-diaphragm komprimeringsdriver for eksepsjonell høyfrekvent reproduksjon. B115MP3 profesjonelle aktive høyttaler er bestemt til å bli en legender i seg selv, sammen med den andre  Eurolive  modeller som har gjort  Behringer  verdenslederen i aktive høyttaler.


Klasse -d - Massiv kraft, perfekt lyd

Takket være vår revolusjonerende klasse-D-forsterker-teknologi, er vi i stand til å gi deg enorm kraft og utrolig sonisk ytelse i en brukervennlig, ultra-bærbar og lett pakke. Klasse-D-forsterkning utgjør hele forskjellen, og tilbyr det ypperste innen energieffektivitet og eliminerer behovet for tunge strømforsyninger og massive kjølerier. Denne fantastiske teknologien gjør det mulig å designe og bygge ekstremt kraftige produkter som er betydelig lettere i vekt enn deres tradisjonelle kolleger, mens du bruker mindre energi og beskytter miljøet.


kutt fettet; Hold storfekjøttet

vi trakk fra vår betydelige opplevelse for å bygge denne høye høytidsklasse, gjorde dem lettere (38,9 kg/17,7 kg)-og kraftigere. Med tilpassede konstruerte klasse-D strømforsterkere for den ultimate strøm og effektivitet, støttet av SMPS (Switch Mode strømforsyning) -teknologi-det høyteknologiske alternativet til tunge transformatorer og massive kjølerier-kan din B115MP3 høyttaler løpe kult hele dagen og Hele natten uten engang å bryte svette - eller ryggen!


ombord mp3 -spiller

En av de kuleste funksjonene på denne høyttaleren er den fullt adresserbare, innebygde MP3 -spilleren. 8-knapps brukergrensesnitt og høykontrast, multifunksjons LCD-panel lar deg øyeblikkelig bla gjennom spor og aktivere blanding, gjenta eller enkeltspillmodus. Fra paus- og bakgrunnsmusikk til høyoppløselig ytelses spor, denne mp3-spilleren i full funksjon kan håndtere det hele.


Eier scenen med digital trådløs

Bli trådløs klar med den innebygde, dedikerte tilkoblingen til vårt  Ultralink ULM  Series Wireless Microphone System (som skal bestilles separat). Trådløs gir deg maksimal frihet og mobilitet uten behov for å kjøre kabler. Lyden av høyeste kvalitet er gitt takket være ULMs digitale, lisensfrie 2,4 GHz frekvensspekter.


The  ULM  trådløst system kombinerer lydkvalitetslyd med enkelt oppsett og et intuitivt grensesnitt for Legendarisk lydforestilling rett ut av boksen. Bare koble til  ulm  mottaker "dongle", og øyeblikkelig har du et eksepsjonelt trådløst mikrofon -system. Å frigjøre deg fra kabler er den ganske enkelt enkle måten å eie scenen på.


Innebygd blandingsevne

B115MP3s integrerte 2-kanalsblander har samme Ultra Low-noise , High-headroom mic forforsterker som har gjort  Behringer  mixers legendariske, og de individuelle mikrofonene/linjens innganger aksepterer praktisk talt nivå signal du sannsynligvis vil løpe over. Variabel inngangsforsterkningskontroller (med klipp LED) vil få deg til å ringe inn det perfekte nivået hver gang. Bare koble til en mikrofon, sammen med en gitar/piano, koble støttesporene via USB -pinne og la showet begynne. Og hvis du trenger mer dekning, bruk den praktiske koblingsutgangen XLR -kontakten for å legge til mer aktive høyttalere.


Bi -amplifisering - veien til absolutt signalintegritet

med 1000 Ultra-rengjøre watt med digital utgang levert gjennom separat drevne drivere, takket være ekte bi-amping (2 forsterker per høyttalersystem), leverer B115MP3 lyd med høy oppløsning som virkelig får frem det beste i musikken din. Mens noen av våre konkurrenter bruker enkle passive crossovers, som unøyaktig skiller frekvensspekteret og nedbryter driverytelsen,  Behringer  har gått den ekstra milen - kjørt hver woofer og tweeter med en egen forsterker for absolutt signalintegritet.

< P>
Tilpassede konstruerte transdusere

Kraftige, høyeffektive klasse-D-forsterkere og brytermodus strømforsyningsteknologi kombinert med topp moderne DSP-funksjonalitet høres sikkert imponerende ut-men hva med den En del av systemet du faktisk hører? Våre LF (lavfrekvens) og HF (høyfrekvente) svinger er designet spesielt for hver applikasjon, det er det som skiller oss fra konkurransen. Når du kjøper en  Behringer  aktiv høyttaler, kan du være trygg på at svingerne inni har blitt konstruert for å utføre feilfritt i forbindelse med alle andre elementer for virkelig profesjonelle resultater. B115mp3-veivene ut massive mengder lav ende, med artikulerte, detaljerte midter og krystallklare høydepunkter.


Ekstraordinært allsidig

Takket være den trapesformen, er B115mp3-er passende For et bredt utvalg av applikasjoner, som inkluderer standard høyttalerstangmontering, vertikal plassering på toppen av subwoofere, eller til og med lagt på siden for bruk som på scenen monitor kiler. B115MP3s ekstraordinære troskap og frekvensrespons gjør det til en favoritt blant vokalister og instrumentalister. Kobling er enkelt, og krever bare en enkelt XLR eller ¼ "kabel fra blandingskonsollen og strømmen. Ytterligere skjermer kan lenket sammen via XLR -koblingsutgangen på bakpanelet.


Hvilken høyttaler Bør jeg kjøpe?

Vel, la oss begynne med søknaden din ... holder du en tale på en hotellkulrom - eller rocker ut på den lokale baren eller danseklubben? Hvorvidt du skal velge ett høyttalerskap over et annet, avhenger av Basskravene dine. En 15 "woofer har omtrent 40% mer overflate som du kan flytte luft enn en 12", og som oversettes til mer bass. Så hvis du tar opp et lite møte, eller fastkjørt på kaffehuset,  B112mp3  kan være alt du noen gang trenger. Men hvis du leverer diskotek i en travel nattklubb, er vert for karaoke -natt i stuen din, eller bare trenger å svekke den høyere, kan B115MP3 være et bedre valg. < /p>


Lydverdi

The  Behringer  B115mp3 Aktiv PA -høyttaler står hode og skuldre over resten av pakken og leverer eksepsjonell ytelse, selv når det skyves til det ytterste. Lett og kraftig, med en innebygd mikser, spesialdesignede svinger, integrert trådløs funksjonalitet og en brukervennlig mediespiller, er B115MP3-aktiv høyttaler ideell for både tale- og musikkapplikasjoner-til en pris som er uhørt i denne klassen .

Produktinformasjon

Bluetooth streaming NEI