Behringer Eurolive B615D

Varenr: 1047369
Behringer Eurolive B615D Behringer Eurolive B615D Behringer Eurolive B615D Behringer Eurolive B615D
4 843,-
-+
4 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Aktiv 2-veis 1500-watt PA-høyttalersystem med 15" Woofer og 1.75" Titaniumkompresjonsdriver

 

  • High-Power 2-Way PA Sound Reinforcement Speaker System for Live and Playback Applications
  • Ultra-Compact and Light Vektsystem leverer utmerket lyd selv på ekstreme lydtrykknivåer
  • Revolusjonerende klasse-D-forsterkerteknologi: enorm kraft, utrolig sonisk ytelse og superlys vekt
  • Intern brytermodus strømforsyning for Støyfri lyd, overlegen forbigående respons og veldig lavt strømforbruk
  • Integrert lydprosessor for ultimate systemkontroll og høyttalerbeskyttelse
  • ekstremt kraftig 15'' Long-excursion Driver gir utrolig dyp bass og akustisk kraft
  • State-of-the-art 1.75'' Titankiaphragm komprimeringsdriver for eksepsjonell høyfrekvent reproduksjon
  • Ultra-bred spredning, storformat eksponentielt horn
  • Ultra-lav støy MIC/LINE-inngang med volumkontroll og klipp LED < /li>
  • Dedikert 2 -bånd EQ for perfekt lydjustering
  • Ekstra linjeutgang tillater kobling av ekstra høyttalersystemer
  • allsidig trapezoidal kabinettdesign tillater forskjellig posisjonering: - stativ montering med 35 -mm polet stikkontakt - vipper på sin side for bruk som gulvmonitor
  • ergonomisk formede håndtak for enkel bære og oppsett
  • Designet og konstruert i Tyskland



Eurolive B615d

Eurolive B615d 1500-watt `Aktiv høyttaler er akkurat det du har forventet av  Behringer -massiv utgangskraft, flere funksjoner og absolutt rimeligere! Ingeniørene våre har virkelig overgått seg selv, og skapt en selvforsynt PA-løsning som fusjonerer topp moderne klasse-D Power AMP-teknologi, en ultra-lav støymikon/ linjeinngangsseksjon med volumkontroll, integrert DSP og eksepsjonell portabilitet. Så lastet vi B615D med våre beste 15" Long-excursion Driver for utrolig dyp bass, og en topp moderne 1.75'' Titankiaphragm komprimeringsdriver for eksepsjonell reproduksjon med høy frekvens. B615D Professional Active Loudspeaker er bestemt til å bli en legende i seg selv, sammen med de andre Eurolive -modellene som har gjort  Behringer  verdensledende innen aktive høyttalere.


Klasse -d - massiv kraft , Perfect Sound

Takket være vår revolusjonerende klasse-D-forsterker-teknologi, er vi i stand til å gi deg enorm kraft og utrolig sonisk ytelse i en brukervennlig, ultra-bærbar og lett pakke. Klasse-D-forsterkning utgjør hele forskjellen, og tilbyr det ypperste innen energieffektivitet og eliminerer behovet for tunge strømforsyninger og massive kjølerier. Denne fantastiske teknologien gjør det mulig å designe og bygge ekstremt kraftige produkter som er betydelig lettere i vekt enn deres tradisjonelle kolleger, mens du bruker mindre energi og beskytter miljøet.


kutt fettet; Hold storfekjøttet

vi trakk fra vår betydelige opplevelse for å bygge B615D ytelsesgrad høyttaler og gjorde dem lettere (57,8 pund/26,2 kg) og kraftigere. Med tilpassede konstruerte klasse-D strømforsterkere for den ultimate strøm og effektivitet, støttet av SMPS (Switch Mode strømforsyning) -teknologi-det høyteknologiske alternativet til tunge transformatorer og massive kjølerier-kan B615D-høyttaleren gå kjølig hele dagen og Hele natten uten engang å bryte svette- eller ryggen!


Bi-amplifisering- veien til absolutt signalintegritet

med sine klasse-D-forsterkere som driver høy- og og og og og og høy og og Lavfrekvente drivere hver for seg, takket være ekte bi-amping (2 forsterkere per høyttaler), B615D leverer høyoppløselig lyd som virkelig får frem det beste i musikken din. Mens noen av våre konkurrenter bruker enkle passive crossovers, som unøyaktig skiller frekvensspekteret og nedbryter driverytelsen, har Behringer gått den ekstra milen - og kjørt hver woofer og tweeter med en egen forsterker for absolutt signalintegritet. Br> tilpassede konstruerte svinger

Kraftige, høyeffektiv klasse-D-forsterkere og brytermodus strømforsyningsteknologi kombinert med avansert DSP-funksjonalitet høres helt sikkert imponerende ut-men hva med delen av den delen systemet du faktisk hører? Våre LF (lavfrekvens) og HF (høyfrekvente) svinger er designet spesielt for hver applikasjon - det er det som skiller oss fra konkurransen. Når du kjøper en  Behringer  aktiv høyttaler, kan du være trygg på at svingerne inni har blitt konstruert for å utføre feilfritt i forbindelse med alle andre elementer for virkelig profesjonelle resultater. B615D trekker ut enorme mengder lav ende, med artikulerte, detaljerte midter og krystallklare høydepunkter.


Ekstraordinært allsidig

Takket være den trapesformede formen, er B615D passende For et bredt utvalg av bruksområder, for eksempel montering på standard høyttalerstolper, vertikal plassering på toppen av subwoofere, eller til og med lagt på siden for bruk som på scenen skjermkiler. B615Ds ekstraordinære troskap og frekvensrespons gjør det til en favoritt blant vokalister og instrumentalister. Tilkobling er enkel, og krever bare en enkelt XLR eller ¼" kabel fra blandingskonsollen og strømmen. Ytterligere aktive skjermer kan lenket sammen via XLR -koblingsutgangskontakten på bakpanelet.


Hvilken høyttaler skal jeg kjøpe?

Vel, la oss starte med søknaden din ... er Du holder en tale på en hotellkuleplass - eller rocker ut på den lokale baren eller danseklubben? Hvorvidt du skal velge ett høyttalerskap fremfor et annet, avhenger av basskravene dine. A 15" Woofer har omtrent 40% mer overflate for å flytte luft enn en 12" Og det oversettes til mer bass. Så hvis du tar opp et lite møte, eller fastkjørt på kaffehuset, kan B612D være alt du noen gang vil trenge. Men hvis du leverer disco i en travel nattklubb, er vert

Den Eurolive B615D Active PA -høyttaler står hode og skuldre over resten av pakken og leverer eksepsjonell ytelse, selv når den skyves til grensen. Lett og kraftig, med spesialdesignede svinger, massiv klasse-D-utgangskraft-og ekstremt bærbar, er B615D-aktive høyttaler ideell for både tale- og musikkapplikasjoner-til en pris som er uhørt i denne klassen.

Produktinformasjon

Bluetooth streaming NEI