Behringer Feedback Destroyer FBQ1000

Varenr: 1037332
Behringer Feedback Destroyer FBQ1000
1 597,-
-+
Bestilt fra leverandør
Ventes inn på lageret vårt
31.10.2022

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

FBQ1000 Feedback Destroyer er den raskeste tilbakemeldingsundertrykkeren på markedet, med en responstid på mindre enn 0,2 sekunder. Enten du bruker den til å drepe tilbakemeldinger døde i sporene for strømnettet og/eller skjermer, eller som en sofistikert parametrisk utjevner for å finjustere akustikken til din neste spillejobb, vil FBQ1000 bringe et nytt nivå av finesse til lyden din. Og hvis du bruker ear-monitors, er FBQ1000 et must for å beskytte dine mest verdifulle eiendeler-ører!
Produktfunksjoner:

 • Høy ytelse 2-kanals tilbakemelding Destroyer and Parametric Eq
 • automatisk og" intelligent" lokaliserer og ødelegger opptil 24 frekvenser
 • Ultra-Narrow FBQ-filtre for ekstremt effektiv tilbakemelding undertrykkelse, mens du holder høyeste sonisk kvalitet
 • " set-and-forget" Standardinnstilling muliggjør øyeblikkelig og super-enkel tilbakemelding Destroyer-ytelse
 • Auto-modus overvåker kontinuerlig blandingen og setter automatisk filtre
 • enkelt-skuddmodus som automatisk oppdager og ødelegger tilbakemelding pluss låser filteret til du Tilbakestill den manuelt
 • Manuell modus gjør det mulig å stille inn opptil 24 fullt parametriske filtre med individuell frekvens, båndbredde og få parametere
 • Omfattende MIDI -implementering og forhåndsinnstilte minner fra brukeren for Instant Program -tilbakekallinger
 • Balanserte innganger og servo-balanserte utganger med ¼'' TRS og gullbelagte XLR-kontakter
 • Høykvalitetskomponenter og eksepsjonelt robust konstruksjon sikrer lang levetid
 • unnfanget og designet av Behringer Tyskland

< Br> en smart løsning:


Bruke en ultra-rask tilbakemeldingsdeteksjonsalgoritme, FBQ1000 automatisk og “intelligent" lokaliserer opptil 12 tilbakemeldingsfrekvenser per kanal. Algoritmen setter deretter ekstremt smale hakkfilter (opptil 1/60 av en oktav) for å “ødelegge" Tilbakemeldingsfrekvenser, og etterlater resten av signalet ditt praktisk talt uberørt. Og med “Set-and-glem" Standardinnstilling, din tilbakemeldingsdestyrer kan være i gang i løpet av sekunder.

Operasjonens enkle drift:


Automodus overvåker kontinuerlig Blandingen, tilbakestiller programmerte filtre automatisk for å eliminere det minste antydning til tilbakemelding, uten at du trenger å gjøre noe i det hele tatt. Det blir bare ikke mye enklere enn det! Hvis du foretrekker en mer "praktisk" Tilnærming, den manuelle modusen lar deg programmere opptil 24 fullt parametriske filtre (med frekvens, båndbredde og få kontroller) for å optimalisere lyden til rommets akustikk.

Vær forberedt:


FBQ1000 er den raske og enkle måten å beskytte deg selv og publikum mot Live Sounds nr. 1 fiende - Feedback! Pluss at det er rackmonterbart og ultra-rimelig. Med FBQ1000s forskjellige moduser, kan du mestre praktisk talt enhver live lydsituasjon eller bruke enheten som et kreativt lydformet verktøy. En enkelt FBQ1000 kan beskytte deg mot tilbakemelding i både Mono PA -strømnettet og en skjermblanding. Sjekk en ut på din nærmeste Behringer -forhandler i dag. Ørene dine og publikum vil takke deg.