Behringer SU9920 Sonic

Ultramizer lydprosessor

Varenr: 1002142
Behringer SU9920 Sonic Ultramizer lydprosessor
1 314,-
-+
1 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Ultimate Stereo Sound Enhancement Processor

 

  • Forbedrer lyden din dramatisk ved å legge til klarhet, dimensjon og dybde
  • produserer naturlig lysstyrke gjennom harmonisk Forbedring og strammere bass med økt slag gjennom fasekompensasjon
  • Profesjonelle og hjemmeopptakstudioer: får frem hele lydspekteret til sporene dine, mixdown og mestring
  • PA, nattklubb og DJ -systemer: Forbedrer ytelsen til et hvilket som helst lydsystem ved å legge til glitrende høy ende og supertett bass uten behov for flere høyttalere eller ampere
  • kirker og tilbedelseshus: dramatisk øker stemmeforståelse og musikken din får tilstedeværelse
  • Gitar, bass og tastaturstativ: Forbedrer artikulasjon og gjenoppretter skjærekraft ofte tapt i miking og forsterkning
  • Kringkasting og webcasting: Legger til lydstyrke og" live tilstedeværelse" Selv på småbil- eller datamaskinhøyttalere
  • 5.1 og Hi-Fi-oppsett: DVDer blir fantastisk naturtro og den romlige dimensjonen til lydsystemet ditt øker dramatisk
  • Dedikert lav kontur og prosesskontroller per kanal For ultimate lydforbedring
  • Nøyaktige 5-segment LED-nivåmålere for optimal ytelse
  • Servo-balanserte innganger og utganger med?" TRS og gullbelagte XLR-kontakter
  • Designet og konstruert i Tyskland



Sonic Ultramizer Su9920

SU9920 er en Profesjonell signalprosessor som kan forbedre tilstedeværelsen og livligheten av lydsignaler av alle typer, og gi musikken din den ekstra dimensjonen som vil gjøre at dine forestillinger og innspillinger blir levende! SU9920 gjør dette ved bruk av et spesielt dynamisk filter og en 3-bånd fase forsinkelsesalgoritme for å gi klarhet, dybde og stans-uten unaturlige bivirkninger.


Siden SU9920 har 2 uavhengige Kanaler, du kan behandle et stereosignal eller 2 monosignaler, for eksempel en bassgitar i den ene kanalen - og et tastatur, vokal eller gitar i den andre. Det ultimate lydforbedringsverktøyet for hjemme- og profesjonelle innspillingsstudioer, DJ-systemer, PA-systemer og web-casting, Sonic Ultramizer Su9920 er også et fantastisk tillegg til 5.1 surround og hi-fi oppsett.


Hvorfor du trenger SU9920

musikken består av veldig komplekse lydbølger som dekker et bredt spekter av frekvenser og harmonikker. Og uansett hvor bra lydsystemet ditt reproduserer musikk, er i all sin intrikate detalj en kunst som ofte krever litt noe ekstra - noe vi kaller "magi". SU9920 gir en sunn dose sonisk magi ved bruk av to enkle kontroller (prosess og lav kontur) for å kompensere for fase- og amplitudeforskjellene som oppstår mellom disse frekvensene under amplifisering - avvik som kan ta glansen av en ellers perfekt ytelse. SU9920 lar deg alltid ringe den perfekte lyden, både i studio - og foran et live publikum. Overraskende rimelig og enkel å bruke, bringer SU9920 musikken din i live med artikulerte midter, glitrende høydepunkter og ultra-tight lave end!


søt i studio

i et studio Miljø, SU9920 gir økt fokus og klarhet i øktene dine, og er det ideelle valget for å mestre alle innspillingsprosjektene dine. Selv om du først og fremst jobber med en digital lydarbeidsstasjon, kan du enkelt legge til et snev av profesjonell high-end polering til musikken din ved å bruke den bemerkelsesverdig

Bruke SU9920 i live lydapplikasjon i det hele tatt! Prosessknappen kontrollerer hvor mye av høyfrekvensinnholdet som behandles, med et maksimalt nivåøkning på +12 DBU ved 5 kHz. På samme måte kontrollerer den lave konturknappen hvor mye av lavfrekvensinnholdet som behandles, med et maksimalt nivåøkning på +12 DBU ved 50 Hz. Med disse to enkle skivene kan du gjøre store signalkvalitetsforbedringer og få frem det aller beste i lydsystemet ditt - enten du blander en duo på kaffehuset, eller ringer en massiv utekonsert!


Maksimal forståelighet

I offentlige anleggsapplikasjoner, for eksempel kirker, møtesaler og andre overveiende talte ord, øker SU9920 dramatisk vokal forståelighet, så talerens budskap blir tydelig hørt-hele veien på baksiden av rommet. Musikalsk ytelse i disse applikasjonene drar også fordel av SU9920-forbedring, og viser økt slag, definisjon og avansert tilstedeværelse-selv på overraskende lavt volumnivå.


allsidighet

I tillegg til Sonic Ultramizer er bra for bruk med stereosignaler, og er ideell for individuelle instrumentsignaler, for eksempel gitar, tastaturer eller bass. Bare koble SU9920 til signalstien, eller bruk forsterkerens effekter -sløyfe, for lyd med mer tilstedeværelse, fylde og slag. Siden SU9920 kan kjøres i stereo eller dobbel mono, kan du til og med bruke den ene siden til bassen, den andre for et tastatur eller gitar.


Lydverdi

du 'D bli hardt presset for å finne ethvert annet utstyr som kan forbedre lyden av innspillingene dine eller live viser mer enn Sonic Ultramizer SU9920. Og dette mestrings Marvel er så veldig rimelig, du vil ha 2 eller 3 til studioet ditt, og et par til til ditt live rack.