Avantone MixCubes Passive Stereo Beige

Full-Range Mini Reference Monitors

Varenr: 1084108
Avantone MixCubes Passive Stereo Beige Full-Range Mini Reference Monitors Avantone MixCubes Passive Stereo Beige Full-Range Mini Reference Monitors
4 630,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Send epost til post@evenstadmusikk.no for leveringstid
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Avantone Mixcubes full rekkevidde Mini Reference Monitors


Avanton-mixcubene er skjermet, fulltegnet mini-referansemonitorer. Designet deres er inspirert av arven fra 5C lydkubene som ble brukt i praktisk talt all-major studioer de siste 25 årene.

 


Engineering Objektiv < /Strong>


For å bygge et komplett utvalg, robust, mini-referanse-skjerm for å erstatte de eldre, aldrende, 5c lydbiter som fremdeles er i bruk over hele verden, samtidig som de tilbyr en forbedret, mer lineær frekvens respons. Et helt år ble brukt på å studere alle versjoner & Revisjoner av de berømte små 5C lydbitene. Forskning avdekket at det ble utgitt flere sjåførversjoner gjennom årene med vidt varierende frekvensresponsegenskaper. Vi valgte den jevneste, mest lineære, full rekkevidde versjonen av de 5C-modellene som skal brukes som testbenken. Neste gang analyserte vi svaregenskapene deres i et anekoisk kammer og fortsatte med å implementere designoppgraderinger. Å innse viktigheten av å erstatte en respektert" industristandard referansemonitor" Vi begynte med å gjenskape dens grunnleggende størrelse, funksjon og lydkarakter.

 

Vi ønsket å ta det opp et hakk skjønt ... < /p>


Først tok vi opp kabinettdesignet ... De originale 5C -lydbitene var laget av ½" sponplater dekket med et lim-på trekornkontaktpapir. Vi valgte å bruke tykkere, tettere MDF-brett på grunn av dens høye stivhet og iboende lavrestrømningsegenskaper. Vi startet med en 165 mm (6 1/2") forseglet kube -design med radiusede kanter. Vi valgte deretter en elegant polyuretan høy glans" retro-cream" bli ferdig.


Originalene hadde enten skruer eller på senere modeller plastbindende stolper montert på en innfelt plastkopp. Vi oppgraderte til high-end nikkelbelagte, maskinerte faste metallbindingsstolper (dobbelt bananavstand) montert på en svart anodisert, freset og silkeskjermet aluminiumterminalplate. Neste gang la vi til en 7 mm tykk neoprenpute innebygd i bunnen av skapet for å tjene som en skidresistent akustisk isolator. I tillegg, for kreative monteringssituasjoner, innfelte vi en industristandard 5/8" -27 mikrofonstativmontering i basen.

 

For det andre tok vi opp driverdesignet ...

 

Originalene var en grunnleggende 5" stemplet rammedesign. Vi designet en proprietær 5.25" Die Cast Aluminium Frame Driver/Cone Assembly for å overskride ytelsen til originalene. Den monterende rammen blir deretter polert for et elegant utseende. Papirkjeglen, valgt for sin musikalske karakter, er spesialdesignet & Laget med den fineste New Zealand -massen med glimmerfibre tilsatt for lettere vekt & stivhet. Tøyomgivelsen er laget i Japan til krevende ensartede tykkelsestoleranser. Toppplaten og T-Yoke of Driver er laget av Sumitomo 1008 lavkarbonstål, noe som muliggjør den høyest modellerte flukstettheten i gapet. Magnetene er y- 40-klasse (MIL-SPEC) som gir en 43 oz. Høy kraft-lav forvrengningsmotorstruktur.

 


Performance Mål


Studios bruker primært 2 -Way & 3-veis større skjermer designet for å representere et referansesynspunkt på bredt område ved høyere lyttingsnivå. I denne nyutviklende tidsalderen med HD-lyd er det imidlertid fortsatt behov for å høre hvordan blandingen din vil høres ut når du spilles tilbake over små" bass-utfordret" Systemer som TV -apparater, klokkeradioer, datamaskiner, bilstereoer, iPod -dokkingstasjoner, etc. Det er viktig å gjøre blanding av vurderinger delvis basert på å lytte til referansemonitorer som ikke vil formidle tonale anomalier forårsaket av crossovers eller underordnede drivere i full rekkevidde. Spesiell oppmerksomhet blir alltid viet til de kritiske mellomklasse vokal/gitar/tastaturområdene. Det er her det virkelig er avslørende å ha en full rekkevidde uten en crossover. Ti måneders R & d Sammenlignende lytting & Tweaking gikk inn i stemmen til Avantone Mixcubes. Resultatet er en veldig glatt klingende, full rekkeviddeoppgradering fra de originale 5C lydbitene. Lyttingstester avslører at Mixcubes har en jevn, mer åpen, gjennomsiktig toppende respons med utvidet bass mens du opprettholder deres grunnleggende originale karakter.

 


amplifisering & Kabling


Anbefalt strømvurdering er 50-200 watt solid state strøm eller 10-100 watt rørkraft. Det anbefales å bruke en kraftforsterker av høy kvalitet. Metallbindingsstolpene på baksiden av høyttaleren kan akseptere bartråd, spade -lugs eller enkelt- eller doble bananplugger. Det er best å bruke 12 -16 AWG -ledning for løp lenger enn 6 fot.

 


plassering

>
Når du plasserer avanton -mixcubene på stativ eller konsollbroer, er det best å holde dem på øre -nivå og litt vinklet inn mot ingeniøren. Siden de er skjermet, er det OK å plassere dem i nærheten av en CRT -videoovervåkning eller TV uten å forårsake problemer. De nederste mikrofonstativfester vil også tillate deg kreative posisjoneringsalternativer i uvanlige studioavspillingssituasjoner.

 

 

funksjoner

 

  • 5.25" Skjermet passiv hele rekkevidde 8 ohm -sjåfører
  • 6 1/2" Kubkabinett med flere strøk med" retro-cream" Høyglans lakk finish
  • Presisjonsmalt høy-stivhet MDF-kabinettsider & baffel for lav resonans
  • Radiused hjørner & Kantene reduserer kantdiffraksjonen for bedre avbildning
  • Tilpasset kjegle er laget med New Zealand -masse med glimmerfibre tilsatt for lett vekt & Rigiditet
  • Tøyomgivelser laget i Japan for å være ensartet tykkelsestoleranser
  • toppplate og t-yoke of driver er laget av Sumitomo 1008 Low Carbon Steel
  • 43oz. Magneter med lav forvrengningsmotorstruktur er y- 40 karakter (MIL-SPEC)
  • høy-stivhet die-støpt aluminiumramme med polert monteringsramme
  • nikkelbelagt" high-end" Bindende innlegg (riktig fordelt for doble bananplugger) - isolert for CE -samsvar
  • anodisert aluminiumsrester terminalplate
  • 1/4" Myk neoprenpute er innfelt i skapbunnen for å tjene som en ikke-sklidd akustisk isolator
  • Standardstørrelse (5/8"- 27 tråd) Kvinnelig mikrofonstativ er innebygd i skapbasen

 

 

spec.

 

  • Systemtype
    Dynamisk skjermet fulltegnetpar

 

  • Frekvensrespons
    90Hz - 17 000Hz (nyttig musikalsk rekkevidde )

 

  • Impedans
    Nominell 8 ohms

 

  • SPL/Sensitivity
    93dB @ 1W/1 meter

 

  • Anbefalt strøm
    Fra 10-200 watt < /li>

 

  • Driver
    5.25" støpt aluminiumsramme
    Kabinettforseglet/18mm MDF/Dacron Akustisk fylling

 

  • Innganger
    3-veis CE-nominell plast innkapslet metall Bindende innlegg (godtar opptil 12-gauge ledning, spade-lugs, doble bananplugger)

 

  • Vekt
    6 lbs 11 oz ( per høyttaler)

 

  • Dimensjoner
    165mm x 165mm x 165mm (6 1/2" x 6 1/2" x 6 1 /2" in)