Audix MICROPOD6 M1250B Cardioid mic

with 6” gooseneck

Varenr: 1123812
Audix MICROPOD6 M1250B Cardioid mic with 6” gooseneck
6 436,-
-+
Bestillingsvare
Kan sendes fra vårt lager innen
23.05.2024 dersom leverandør har varen på lager
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Micropodtm  -serien er et modulært system bestående av  M1250b  miniatyrkondensatormikrofon kombinert med enten en 6, 12 eller 18-tommers goeneck. Mikropod -serien er designet for applikasjoner som presentasjoner, møter og telekonferanser, og er kjent for klarhet, immunitet mot RF, utmerket lydkvalitet og enkel drift. Mikropodene har muligheten til å fange nøyaktig og reprodusere tale fra en behagelig avstand.

Mikropod -svanehalsen er preget av et jevnt kontrollert kardioidpolartmønster, og hjelper til med å isolere høyttaleren fra annen omgivelsesstøy i rommet eller på scenen. Mikropoden er også tilgjengelig med et hypercardioid polartmønster for strammere pick-up; Et hagle -mønster er også tilgjengelig for større rekkevidde og mer fokusert respons. Med et bredt frekvensområde på 50 Hz - 19 kHz, vil mikropodene gi naturlig lyd en eksepsjonell forbigående respons.

En av fordelene med mikropoden er at svanehalsen kan brukes med en av mikrofonene Fra Microstm  -serien, noe som gir mer fleksibilitet og et bredt spekter av applikasjoner. Mikropod-serien, som ofte brukes i forbindelse med Audix ATS-seriebordstativet med en opplyst av-off-bryter, kan også brukes på et standard mikrofonstativ når den brukes med  DCLIP  mikrofonstativ adapter. Mikropod-serien har en maskinert messingmikrofon med en integrert MIC-forforsterker, feltutførbar kapsel, høykvalitets svanehals som avsluttes i en standard XLRM, og en rekke valgfritt tilbehør. Mikropod-serien krever 18-52 volt fantomkraft og er tilgjengelige i en ikke-reflekterende svart matt finish.

designet, maskinert, samlet og testet av Audix i USA.

Merk: ATS10 -tabellstativer selges separat.