Audient ASP800, Mikrofonforsterker x 8

8 høykvalitet m/optisk ut og 2x HMX&IRON

Varenr: 1094006
Audient ASP800, Mikrofonforsterker x 8 8 høykvalitet m/optisk ut og 2x HMX&IRON Audient ASP800, Mikrofonforsterker x 8 8 høykvalitet m/optisk ut og 2x HMX&IRON Audient ASP800, Mikrofonforsterker x 8 8 høykvalitet m/optisk ut og 2x HMX&IRON
8 299,-
-+
1 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

ASP800 er et lydkraftverk designet for å forvandle øktene dine til innspillinger i verdensklasse, noe som gjør det til det perfekte tilskuddet til lydgrensesnittet ditt. ASP800 gir 8 kanaler av Audients anerkjente konsollmic-forforsterker, klasseledende Burr-Brown Converter-teknologi, to JFET D.Is og to retro-kanaler med revolusjonerende tonekontroll. Bare koble til mikrofoner, gitarer, tastaturer og trommemaskiner, så er du klar til å gå, så bli kreativ og begynn å tenke stort!

Oppgrader lyden din
Det første trinnet til Audio Excellence. 
Enten du spiller inn trommer eller bare trenger flere kanaler, er ASP800 det perfekte verktøyet for å utvide ditt eksisterende grensesnitt via ADAT. Det fleksible og intuitive funksjonssettet vil forvandle det nåværende oppsettet til den komplette opptaksriggen, perfekt hjemme innspilling av både akustiske og elektroniske instrumenter.

World Class Mic Pres
Den profesjonelle lyden du fortjener.
Vi er det eneste selskapet som bruker samme klasse-A mic pre-design gjennom hele vårt produktsortiment, enten du er i studio med en audient Asp8024-konsoll eller på veien Med ASP800 er du alltid garantert den samme audienten i verdensklasse. Utviklet av Design Legend David Dearden og optimalisert over 18 år, brukes mikrofonen vår av tusenvis av profesjonelle studioer over hele verden. Med sin allsidige natur og glatte tone, vil ASP800 raskt bli din 'gå til' mikrofon før.

uberørt omformerteknologi
glans på innsiden muliggjør glans på Utsiden.
ASP800 gir deg høy ytelse 118-dB annonseomformere fra Burr Brown, lederne i omformerteknologi. Kvalitet i de analoge stadiene av designen vår kommer fra mange års erfaring som analoge konsolldesignere, og når det er kombinert med enestående omformerteknologi, kan det hører deg i å høre lyd som det skal høres ut. Betydningen av omformere skal aldri undervurderes.  oppleve lyd den audiente måten.

Retro -kanalene
Ta kontroll over lyden din. Ta kontroll over lyden din. Br> Vi er kjent for vår superrens mic Pres, men det betyr ikke at vi ikke forstår viktigheten av å legge til farge. Enten du trenger å legge til Growl til en bassgitar eller få de vokalene til å glitre, har Asp800s revolusjonerende harmoniske generasjonskretser deg dekket. Retro Channels 1 & 2 har to unike variable harmoniske fargekontroller per kanal - HMX & JERN. Designet for å etterligne toner som ofte er assosiert med 1960s rørdesign og den ettertraktede transformatoren av britisk lyd på 1970 -tallet, HMX & Jern vil legge til ny dimensjon til lyden din ved å gi varme, glitrende toner. Enda bedre kan du kombinere dem for å komme hvor som helst i mellom!

Se retro -kanalene i handling
Kraftig, variabel tonekontroll
Å vise frem hvor kraftig HMX & Jern kan være både et sporings- og blandingsverktøy, vi brukte dem til å behandle forskjellige instrumenter og kilder, inkludert en full multitrack -produksjon. Hør hvordan de høres ut på trommer, piano, vokal, gitarbass og mer ...

hmx
mosfet drive
Vi vet det Mange ingeniører elsker lyden av rør/ventiler, og hvis du er en av dem, vil du elske HMX. Reis tilbake i tid med Asp800s helt egen tilpassede harmoniske forvrengningskontroll. I likhet med Vintage Valve Forforsterkerdesign på 1960 -tallet, gir HMX en søt, tykk tone som vil høres utrolig ut på alt fra trommer til elektriske gitarer. (TIPS! Prøv det på basssynth, eller 808 også!) Ved å bruke diskret MOSFET -teknologi produserer HMX asymmetrisk harmonisk forvrengning og gir deg muligheten til å legge til rikdom og kropp til den uberørte tonen til den audient mic forforsterker, d.i eller linjegods. Ta kontroll over lyden din og ta lyden din til liv, 1960 -talls stil.

jern
magnetisk transformatorstasjon
Si hei til Audients merkevare New British Transformer Saturator - Jern. Iron bruker et vitnesbyrd om innovasjon, og bruker en tilpasset britisk transformator med et høyspenning MOSFET Drive Network designet for å gjenskape det glitrende, "høres ut som en post" -signatur fra 1970 -tallets innspilling. Med en kontroll som samtidig endrer drive impedans, bassrespons, høyfrekvensdemping , Faseforskyvning, magnetisk metning og forbigående form - jern kan øyeblikkelig legge til glitring, knurr og så mye mer med en vri av en knott! Det høres morder ut på snare, bass, akustisk gitar og alt som trenger litt ekstra bitt.

plug and play
plugg inn og bli inspirert < Br> i tillegg til å tilby deg 8 kanaler med mikrofon pre, har Asp800 to harmonisk rike JFET D.I -innganger. Designet for å gjenskape inngangstrinnet til en klassisk ventilforsterker, kan du koble til gitar, bass, tastatur eller trommemaskin og begynne å spille inn øyeblikkelig.

bygget for å vare
Kvalitet fortjener beskyttelse.
Resultatet av mange års erfaring i analog design kombinert med fokus på presisjon og detaljer, pakker ASP800 et kraftig funksjonssett i et ergonomisk 1RU rackmontering. Fra den vakkert utformede håndfresede aluminiumsknappene til sin metallkonstruksjon, vil ASP800 stå opp til utallige sene kvelder i studio og dager på veien.¨


på et øyeblikk

  • 8 x Class -A  Audient Console Mic Pres
  • 2 x Retro -kanaler med dobbelt trinns fargemetningskontroll - HMX & Jern
  • 2 x Diskrete JFET-instrumentinnganger
  • uberørt 118-DB Burr-Brown A-D-omformere
  • Balansert analoglinjeutganger
  • Adat-utgang For utvidbarhet
  • Ordklokkeinngang
  • All-Metal innkapsling