Aston Spirit Black Bundle

inkl Swiftshield

Varenr: 1146720
5 089,-
-+
Bestilt fra leverandør
Ventes inn på lageret vårt
30.06.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

Dette studioproduksjonssettet har en meget samleobjekt, svart teksturert versjon av vår flaggskip kondensatormic, The Spirit, pluss det best-i-klassen Aston Swiftshield Pop Filter og Shock Mount Set-Alt du trenger for høyklasseopptak av vokal , instrumenter og de fleste andre lydkilder.  

 

Aston Spirit

Aston Spirit er en høyytelsesmønstermønstermikrofon ved bruk av en 1 ' Gull fordampet kapsel. En bryter på mikrofonkroppen velger fra Omni, kardioid eller figur-av-åtte polare mønstre. Den er allsidig nok å bruke med de fleste instrumenter og utmerker seg på vokal og akustisk gitar. Kapselen, valgt av Aston 33, er sammenkoblet med high-end transformatorbalanserte kretsløp ved å bruke bare de beste komponentene. Ånden er designet for å levere en vakkert åpen lyd med glitrende harmonikk. Denne svært nøyaktige mikrofonen gir en fantastisk naturlig og gjennomsiktig opptak, og fanger alle detaljene i det høye området, men uten å legge til hardheten til noen kondensatormikrofoner.  

 

Aston Swiftshield

Aston Swiftshield kombinerer Swift Shock Mount og Shield Pop -filteret for å gi det perfekte oppsettet for din Spirit Mic. Aston Swift Shock Mount tar mikrofon montering til neste lettnivå. Med 2 hurtigutløser fjærklipp designet for å passe til ånden, opprinnelsen og et bredt spekter av andre MIC-er fra 40-60 mm diameter, tar montering av mikrofonen opp på en helt ny designidee. 'Shockstar' -opphenget eliminerer behovet for fiddly gummibånd, men gir et høyt elastisitetsnivå for maksimal isolasjon.