ART DTI

Varenr: 1023672
ART DTI
899,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
21.05.2024

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

DTI (Dual Transformer/Isolater) er et helt passivt lydgrensesnitt av høy kvalitet som bruker et par høye ytelsestransformatorer for å helt skille inngangs- og utgangssignalgrunner, og derved isolere to systemer og redusere hum- og bakkeløype støy. DTIs lydtransformatorer har en ekstremt flat og bred frekvensrespons og kan håndtere høye signalnivåer mens de opprettholder en isolert balansert utgang. Dette gir DTI en veldig ren og nøytral lyd med et bredt utvalg av signalkilder. Transformatorene er viklet for 1: 1 enhetsgevinst og er designet for å brukes med impedanser fra 600 ohm til 100 000 ohm.
Det som videre skiller DTI fra andre mindre isolasjonsbokser er tilkoblings allsidigheten. Vi har gitt XLR, 1/4" Telefon, og RCA type fonobilkoblinger på alle innganger og utganger. Dette gjør at det enkelt kan passe inn i praktisk talt ethvert lydsystem og være det rene lapppunktet mellom alle typer systemer.
Enten du trenger et grensesnitt mellom en datamaskinbasert lydarbeidsstasjon og skjermsystemet ditt, isolering på lange kabler i en fast Installasjon, isolering av en signalkilde fra opptaksutstyret ditt, eller i mange tilfeller, bare en tryggere forbindelse mellom to lydsystemer, DTI kan imøtekomme.
Den kompakte svart anodiserte alt aluminiumveske og dens passive design gjør at DTI kan gi År med problemfri service i live lyd, permanent/fast installasjon, D.J., og praktisk talt enhver PA -applikasjon. Det er fulle funksjonssett, robust konstruksjon og avanserte spesifikasjoner gjør DTI til det åpenbare valget.