ART S8-3way - 3-veis mikrofonsplitter

Varenr: 1016550
ART S8-3way - 3-veis mikrofonsplitter
4 389,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
21.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

S8-3way Eight Channel Three Way Microphone Splitter er ideell for live lyd, innspilling og kringkasting av applikasjoner der mikrofon- og XLR-balanserte linjenivåinngangssignaler må gå til flere blandingssteder.
Hver kanal gir en XLR-inngang, Én XLR direkte utgang med to ekstra transformator isolerte XLR-utganger for totalt 3 balanserte utganger fra hvert enkelt mikrofoninngangssignal.
Typiske bruk , med flere feeds som går til en Monitor Mix-stasjon mens Transformer Balanced Isolated Feeds blir sendt til fjernopptakskontakt eller brukt til en kringkasting.
Kunst S8-3way har de samme musikalske klingende transformatorene av høy kvalitet som brukes i den populære kunst S8, og er innlosjert i et standard 1U Space Rack-monterbart stålchassis designet for mange år med pålitelig drift.

Funksjoner

  • Passiv grensesnitt av høy kvalitet
  • Åtte høye ytelsestransformatorer
  • En direkte og to transformator isolert utgang per kanal
  • Balansert XLR -inngang og 3 balansert XLR per kanal
  • Ekstremt bred frekvensrespons
  • Ekstremt lavspenningsinnsettingstap < /li>
  • Reversible rack ører for ekstra systemfleksibilitet
  • Live lyd, permanent/fast installasjon, studioprogrammer

Oversikt over lydverktøy -serien < P> Lydverktøy ved anvendt forskning og teknologi er lydenheter som er designet og konstruert for å overstige høye standarder for lydytelse og funksjonalitet. Disse innovative komponentene av høy kvalitet er perfekte for praktisk talt alle lydapplikasjoner der presisjonsfrekvens skreddersøm, pålitelig ytelse og robust design er av største betydning. Kunstlydverktøy leverer ekstremt presis og kraftig fleksibilitet, med kvalitetsfunksjoner og pålitelige designkriterier som er nødvendige for lydytelse på toppnivå.