Apart ACPR - kontrollpanel

med line/volum/power for SDQ5PIR

Varenr: 1065668
Apart ACPR - kontrollpanel med line/volum/power for SDQ5PIR
829,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Send epost til post@evenstadmusikk.no for leveringstid

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Volumkontrollpanel med lokal inngang for SDQ5PIR

ACPR er en kablet fjernkontroll med lokal linjeinngang for Apart SDQ5Pir Active Speaker. ACPR -lydkontrollpanelet har en linjeinngang bak på Euroblock -kontaktene og en 3,2 mm stereo -jekkinngang på frontpanelet. Denne bakre linjeinngangen er i bruk når det ikke settes noen knekt i kontakten på frontpanelet. Å sette inn en Jack deaktiverer automatisk bakre linjeinngangen.

Koble fjernsynet på hotellrommet med ACPR, og du har den perfekte løsningen for hotellrommet ditt. TV -volumet kan kontrolleres av ACPR -frontpanelet på veggen. Når hotellgjesten ønsker å høre på litt musikk på den smarte enheten hans (iPhone, mp3-spiller ...), kobler han lett inn 3,2 mm stereo-jekken i frontpanelet. Musikken på mobiltelefonen eller mp3-spilleren vil spille på rommet sitt. TV -en spiller automatisk igjen når den mobile enheten er koblet fra.

Den børstede aluminiumsfronten til ACPR passer inn i en hvilken som helst interiørstil. For enkel montering av to veggbokser er tilgjengelige: e-modin for tørre vegger og n-modin for murvegger.