Amptweaker Curveball Junior

Varenr: 1104816
Amptweaker Curveball Junior Amptweaker Curveball Junior
3 901,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
20.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Curveball er et 3 -bånd EQ med dobbelt boostfunksjoner og kan til og med brukes som en ren kanalforsterker.

 

Produktideer vi har mottatt for EQ har varierte fra grafiske EQ -er, til fullt justerbare parametriske EQ og alle punkter i mellom. Kurveballen setter opp forskjellige EQ -kurver ved å bruke en enkel å forstå 3 bånd aktiv EQ, så den er flat når den er satt rett opp.  den viktige midtfrekvensen kan velges ved bruk av midtbryteren, for enkelt å simulere 3 bånd passive ekv. fra klassiske amerikanske forsterkere, britiske forsterkere og thrash -ekvivalenten setter midten til høyre på det søte stedet for metall.  midtknappen øker også på en topp måte gjennom det samme frekvensområdet, noe som gjør dette til en flott måte å få gode parkerte wah -toner ved å øke det.  Det er også enkelt å øke noen midter når du skifter til en annen gitar som er hul og vanskelig å matche opp til riggen din.

 

Kurveballen kan brukes foran av forvrengning for å legge til mer gevinst mens du skreddersyr angrepet og tykkelsen på forvrengningen, og Amptweaker's tette bryter hjelper til med å ringe det med de fett-normale tette innstillingene.  den lave knotten øker i en hyllingsmåte, men kutter mer som en tett kontroll, slik at du kan optimalisere angrepet ytterligere.  High Eq øker også på en hyllingsmåte, men ruller av høydepunkter mer som en gitar tonekontroll.  Dette gir mest fleksibilitet i å finpusse frontend boost.

 

Den sekundære boost -funksjonen er en flott måte å enten gjøre opp for to forskjellige gitarer eller sette opp to Ulike boostbeløp.  ved å trykke og holde fotbryteren, endres LED fra oransje til grønt for å gi deg beskjed om at EQ er låst på, og det sekundære løftet er grunnet og klar til å gå. Trykk på fotbryteren igjen og lysdioden blir rød, og gir deg opptil 10dB ekstra løft.  Dette fungerer eksepsjonelt godt etter forvrengning, siden du kan bruke det til soloer for å gi deg en merkbar volumøkning.  brukt foran forvrengning, vil du få et sekundært tyngre forsterkningsøkning enn med det av.

 

En annen åpenbar bruk er å sette kurveballen etter forvrengningspedaler, eller i effekten på din forsterker.  Det kan brukes til å endre en moderat normal lydforsterker til et metallmonster bare ved å ta med seg midt med midten og øke volumet tilbake til om enhetsvolumet.  dette er når den sekundære boostfunksjonen kommer godt med.

 

og til slutt, med mange av våre kunder som bruker våre forvrengningspedaler som forforsterker direkte til Power Amp eller Effekter avkastning, kurveballen gjør en perfekt følgesvenn siden du lett kan få gode rene toner med den.  lapp den inn i din TightMetal Pro's Sidetrak -sløyfe, og løp deretter inn i kraftforsterkeren, og kurveballen vil fungere som din rene tone når TMP er av.  du kan til og med få litt forvrengning fra den hvis du kjører den med lavere spenninger, men for den reneste tonen bruker 18V.

 

Som med alle pedalene våre, den Curveball har også ekte bypass-svitsjing, og en tommelfinger-avtagbar bunnplate med spesielle hull for å til og med imøtekomme slipsinnpakning eller innskue-in pedalboard-festemetoder.