Akai MPK Mini Plus

Varenr: 1176273
Akai MPK Mini Plus Akai MPK Mini Plus Akai MPK Mini Plus Akai MPK Mini Plus Akai MPK Mini Plus Akai MPK Mini Plus Akai MPK Mini Plus Akai MPK Mini Plus Akai MPK Mini Plus Akai MPK Mini Plus Akai MPK Mini Plus Akai MPK Mini Plus
1 888,-
-+
8 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

MPK Mini-tastaturlinjen revolusjonerte bærbar musikkskaping for produsenter og slo produsenter over hele verden. Den nye MPK Mini Plus bygger på den innovasjonen av å styrke musikere med full kreativ kontroll som gir ultimate følelse og uttrykk, sammen med neste generasjons ytelsesverktøy. Avansert tilkobling forener enkelt og fullt ut alle favorittstudioenhetene dine for fullstendig og utvidet maskinvareintegrasjon i en kompakt 3-oktavdesign.


Full bærbar kreativ kontroll


mens MPK Mini Plus opprettholder sitt kompakte fotavtrykk, og tilbyr omfattende kontroller som gir dyp kommando over et bredt spekter av funksjoner. 8 hastighetsfølsomme RGB-backlit MPC trommelputer er ryggraden for ikke bare å spille dynamiske takter og programmeringstrommer, men for også å tildele programendringer og utløse ytterligere CC-parametere. Ring inn effekter med de 8 tildelbare 360-rotte knotter for hver funksjon inkludert filtre, automatisering, PAN-kontroller og mer. For første gang på noen MPK Mini, kan du glede deg over dedikerte transportkontroller for total integrasjon i DAW. Fjern unødvendig frem og tilbake fra QWERTY-tastaturet eller musen og hold deg engasjert i den kreative arbeidsflyten med dedikert lek, stopp, plate, loop og locator-knapper.


Ultimate følelse og uttrykk

Som med alle MPK minikontrollere, starter ytelsen med tastene. MPK Mini Plus har 37 nøkler med Gen 2 Dynamic Keybed for utvidet melodisk og harmonisk skapelse. 3 Full oktaver betyr mer rom for tohånds akkorder, arpeggiation og legging av soloer eller lydbilder. Gen 2 Dynamic Keybed har utrolig spillbare nøkler med et bredere hastighetsområde, og leverer et lappdynamikk og respons i verdensklasse. Med flere nøkler vil musikken din trenge nye måter å legge til følelse og uttrykk på, så MPK Mini Plus legger til dedikerte tonehøydebøyninger og modulasjonshjulkontrollere for å hjelpe alle tastaturprestasjoner virkelig til å bli levende. Ved siden av den ikoniske joystick -kontrolleren, er det ingen mangel på taktil interaksjon for nesten ubegrenset uttrykk.


Avansert tilkobling og frittstående drift


for de spontane kreative øyeblikkene eller hurtigstoppene Økter, MPK Mini Plus kan fungere med frittstående funksjonalitet. Den nye polyfoniske trinnsekvenseren er praktisk for å fange nye ideer på farten. Record Notes og trommemønstre samtidig for en alvorlig frittstående musikkskaping. Koble til hvilken som helst klasse-kompatibel USB- eller 5-pinners MIDI-enhet, og bruk CV/Gate-kontaktene til å koble til stativet og andre modulære synths. MPK Mini Plus er allsidig nok til at den seriøse nybegynneren ønsker å utvide sitt kreative rom, og også for de erfarne proffene som ønsker å få mest mulig ut av studioutstyret.


Inkluderer MPC Beats Daw For Mac og PC


den medfølgende MPC -beats -programvaren DAW for Mac og PC tilbyr den ikoniske MPC -arbeidsflyten rett på en stasjonær eller bærbar datamaskin, og inkluderer også tusenvis av lyder, trommelprøver, løkker og og Plugin instrumenter for å lage din neste hitlåt. Med flere nøkler på 37-note Gen 2 Keybed, vil MPC-plugin-instrumenter som Electric og Tubesynth bli levende med utvidet Sonic Range. Angi MPK Mini Plus på et skrivebord og koble til frittstående MPC -enheter for å kontrollere mellotron- og hype -plugins.


Selv med 3 oktaver, vil MPK Mini Plus passe inn i spilleposen din for å enkelt transportere sammen med hverdagens musikkproduksjoner. Det er enkel matematikk; Å legge MPK Mini Plus til enhver arbeidsflyt tilsvarer uttrykksfull kreativitet og intuitiv kontroll for moderne musikkskaping og beating.


Produktbeskrivelse


MPK Mini Plus | 37-key MPK Mini-tastatur med avanserte tilkoblinger og kontroller


Nøkkelfunksjoner

  • 37-key Gen 2 Dynamic tasted
  • Transportkontroller
  • Tildelbar joystick for dynamisk MIDI-kontroll
  • 8 RGB-backlit trommelputer
  • Pitch Bend and Mod Wheels
  • Ombord trinnsekvens
  • cv/gate I/O
  • 5-pinners midi i/o