Akai MIDIMIX

Usb Kontroller

Varenr: 1082991
Akai MIDIMIX Usb Kontroller Akai MIDIMIX Usb Kontroller Akai MIDIMIX Usb Kontroller
1 125,-
-+
1 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Total blandingsytelse i en liten pakke

 

  < /p>


Midimix er en bærbar kompakt høyytelsesmikser som har den unike evnen til å kontrollere din digitale lydarbeidsstasjon (DAW) med pressen på en enkelt knapp, og gir alle musikere og produsenter fullstendig, ukomplisert mestring over Blanding og prosessering av deres digitale musikk kreasjoner mens du er på farten.

 

Inntil nå måtte du bygge og legge blandingene dine på ytelsesstedet først, og deretter overføre den blandingen til En senere tid til DAW for prosessering og manipulering etter mix. For en smerte. Dette er ikke slik du vil gjøre det på, på grunn av tidsforsinkelsen mellom å konstruere den første blandingen og deretter ikke kunne jobbe med den før senere i DAW. Dette betydde at du bare hadde en begrenset evne til å lage den nøyaktige blandingen du ønsket i sanntid.

 

Mixing-problemet på stedet løst!


Akai Professionals bærbare Midimix løser dette problemet fullstendig. Med Akai Professionals berømte bygningskvalitet og nyskapende prosjektering, kombinerer den en høyytelsesmikser med 8 individuelle linjefadere og en mesterfader, 24 kontrollknotter anordnet 3 per kanal og 1 til 1 kartlegging med Ableton Live (Ableton Live Lite er inkludert ). Du kan sende alle mikserens innstillinger til DAW med en enkelt trykk på en knapp, for enestående styring og presis kontroll over DAWs funksjonalitet. Dette er flott - det betyr at du kan blande og endre/manipulere prosjektene dine samtidig i sanntid, og gi deg et mye bredere utvalg av kreative alternativer som et resultat av den langt større kreative fleksibiliteten som Midimix gir.

 

Ingenting annet som det


Frem til nå var det bare ingen løsning for musikere og produsenter som trengte en kompakt, lett bærbar måte å blande og behandle prosjektene sine på stedet. Men Midimix er den beste løsningen for bærbar blanding mens du er på farten.  Midimix tilbyr en intuitiv, kjent mikseroppsett, solid tilkobling med de mest populære DAW -ene og legendariske Akai profesjonell kvalitet. Midimix er akkurat det du trenger for å gjøre gode blandinger og profesjonell behandling på stedet - samtidig.