Empress Effects ZOIA Euroburo

Varenr: 1168327
Empress Effects ZOIA Euroburo Empress Effects ZOIA Euroburo
7 182,-
-+
Bestillingsvare
Kan sendes fra vårt lager innen
02.08.2024 dersom leverandør har varen på lager
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

Zoia Euroburo er et digitalt modulært system som kan plasseres i ditt modulære system, en ekte russisk hekkende dukke -situasjon. Vi la til en hodetelefonutgang og et super-slank valgfritt tilfelle slik at Euroburo kan leve lykkelig på skrivebordet ditt eller enkelt monteres i en Eurorack-sak. Derfor Euro + Buro, uttalte 'Bureau'… Få det!?

Lag unike signatureffekter, synthesizere, sequencers og mer mens du bruker 4 fritt tilordnbare CV -ins og 4 outs for å grensesnitt med andre CV -aktiverte enheter. Den ekstra hodetelefonutgangen og drevne 9-12V-saken gjør modulen enda mer skrivebord vennlig. Med over 90 moduler fra CV -verktøy til lydvirkninger, oscillatorer og konvolutter til MIDI, kan Euroburo gjøre nesten hva som helst for å fylle hullene i oppsettet ditt.

Det er ikke nødvendig å bekymre deg for å bli fast i uendelige menyer eller et rotete grensesnitt. Å lage lapper og opptre med Zoia er en taktil opplevelse. Lapping, sletting eller bevegelige moduler og redigeringsverdier kan alle gjøres raskt ved å bruke trykknappnettet og en flick av koderen. Med tillegg av dedikerte trykknapper for CV og Audio I/O, har lapping på Zoia aldri vært raskere.  

 

  • 4 CV -inngang og 4 Output Jacks  - Redbare CV-knekt som sender eller mottar -5 til 5, 0 til 5 eller 0 til 10 volt
  • 8 dedikerte CV UI-knapper  - CV Jack-tilkoblinger er alltid tilgjengelige på ansikt Euroburo
  • 2 Quick Access-knapper og nbsp;- Sticky knapper, den tildelte funksjonen endres ikke når du endrer side. Flott for liveopptredener!
  • Stereo 3,5 mm lyd I/O  - Inkluderer dedikerte lyd-I/O-knapper for å raskt lappe inn og ut av Zoia
  • midi 1/8 'inn /Out Jack  - Midi 1/8 'In/Out Jacks lar deg koble et stort utvalg av eksterne enheter for å kontrollere alle eller alle Zoias funksjoner og enkelt legge til MIDI-kontroll til ditt modulære oppsett!
  • Hodetelefon Audio Out  - 3,5 mm hodetelefon ut med UI-knapp for volumkontroll
  • Skiff Friendly  - 28mm dybde med strøm
  • Valgfri kabinett  - Holdbar 34 hk Slank innkapsling med 12V strømforsyning solgt separat

Produktinformasjon

Batteridrift Nei
Innebygde høyttalere Nei
MIDI-tilkobling Nei
Strømforsyning inkludert Nei
Sustainpedal inkludert Nei
Sustainpedal inngang Nei