Zoom R4 Opptaker

Varenr: 1196065
Zoom R4 Opptaker Zoom R4 Opptaker Zoom R4 Opptaker Zoom R4 Opptaker Zoom R4 Opptaker Zoom R4 Opptaker Zoom R4 Opptaker Zoom R4 Opptaker Zoom R4 Opptaker Zoom R4 Opptaker Zoom R4 Opptaker Zoom R4 Opptaker
2 595,-
-+
På nettlager
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
  • 4 opptaksspor + dedikert spor for bouncing
  • 2 XLR/TRS combo-innganger for gitar, bass, keyboard, mikrofoner og mer
  • Innebygd omnimikrofon
  • Doble AD-kretser med 32-bits flytende opptaksteknologi
  • Kjører på 4 AA-batterier eller eksternt USB-C-batteri

 

Designet av musikere
Alle ingeniørene til Zoom er musikere, og de designet R4 for å gi musikere mulighet til å utforske store ideer. Med et unikt dedikert "bounce-spor" og 32-bits flyteopptak, er R4 perfekt for å ta opp dine mest ambisiøse komposisjoner.

 

Ta opp. Bounce. Gjenta.
Med R4 kan du ta opp opptil fire spor, mikse og deretter bounce dem til det dedikerte "sprettsporet". Dette lar deg frigjøre flere spor for å fortsette å legge til lag. Du kan velge å gjøre en "rask" bounce eller mikse og bounce i sanntid. R4 lar deg også "angre" din siste bounce, hvis du ikke er fornøyd med resultatene.

 

32-bits flytende opptak
R4 tar opp perfekt lyd under hvert opptak, uten å måtte stille inn gain.

 

Effekter på spor
Hvert spor har en 3-bånds EQ, panorering, ekko og reverb for å avgrense miksen din.

 

Effekter på inngang
Bruk effekter på inngang A som forsterkersimuleringer, delay, forvrengninger og mer.

 

Innebygd mikrofon
R4 har en innebygd mikrofon av høy kvalitet, perfekt for akustiske gitarer, vokal eller for å ta et hurtigreferanseopptak.

 

Mye mer enn en metronom
R4 har en rytmeseksjon forhåndslastet med over 80 forskjellige trommemønstre å spille sammen med sjangre som rock, hip hop, funk, heavy metal og mer.

 

32-bits flytende lydgrensesnitt
R4 er også et kraftig 2-inn/2-ut USB-lydgrensesnitt med 32-bits flyteteknologi. Koble den til enten datamaskinen eller smarttelefonen.