Xvive U4 In-ear bundle med ATH-E40

Varenr: 1147666
Xvive U4 In-ear bundle med ATH-E40 Xvive U4 In-ear bundle med ATH-E40 Xvive U4 In-ear bundle med ATH-E40
3 297,-
-+
1 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

In-Ear SOLO bundle fra Xvive og Audio Technica

 

Xvive U4 er et enkelt og solid system for personlig monitoring. Sender og mottaker har innebygget oppladbart litium batterier med inntil 5 timers driftstid og dekker cirka 25 meter. U4 opererer i 2.4GHz båndet og har en frekvensrespons fra 20-20.000Hz. Systemet kan bygges ut til 6 kanaler/brukere samtidig og hver bruker kan velge hvilken kanal man vil lytte på. 

 

Sender har XLR hunnplugg innebygget og det følger med overgang til mono Jack. Den har linje/AUX bryter og mute funksjon. Mottaker har volumkontroll, kildevalg, Mini-Jack utgang og et solid beltefeste i metall. Sender og mottaker er laget av robust ABS/metall og det følger med dobbel USB kabel til lading.

 

Systemet leveres komplett med Audio Technica sine ATH-E40 In-Ear Monitor hodetelefoner. Disse gir deg et detaljert og åpent lydbilde med trøkk. Kabelen er utskiftbar og det følger med oppbevaringsetui, gummi foringer og 1/4" Jack adapter.