Waldorf Lector Vocoder og Synth

Varenr: 1046298
Waldorf Lector Vocoder og Synth Waldorf Lector Vocoder og Synth
1 910,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Send epost til post@evenstadmusikk.no for leveringstid

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Se denne produktbeskrivelsen i Norwegian.

 

robot voices, hviskende strenger, snakkende trommeløkker, rytmiske pads, resonansringing av bjeller, dryppende vann - mulighetene er alt annet enn uendelig. Med en rask finjustering her og der, gjør lektoren ethvert innkommende signal til nye lyder og effekter. enormt allsidig, den Lektor legger i hendene et sonisk verktøysett for et bredt spekter av forskjellige applikasjoner. Omtrent hva som helst går, fra å forvrenge den menneskelige stemmen til å legge til subtile harmonier for å lede vokal og bli kreativ med filmlydspor.


Analysefilterbanken deler det innkommende lydsignalet i så mange som 100 frekvensbånd, hvis intensitet modulerer volumnivåene til et like stort antall båndpassfilter i syntesefilterbanken. Den integrerte 16-stemmen synthesizer eller en ekstern kilde gir inngangssignalet for syntesefilterbanken. Dette lar deg gjøre det gøy Ting som å bruke en melodinelinje eller akkordsekvens for å artikulere vokal eller tale.


Da vi siktet ut for å utvikle lektoren, så vi lenge og hardt ut på hva som trengs for å få en kraftig vokoder til å krysse av. Dette vil du finne på det ergonomiske brukergrensesnittet noen spesielle funksjoner og uvanlige parametere som lar deg finjustere selv de mest minste detaljene. Det sagnomsuste Waldorf multimodefilter med helning på 12dB eller 24dB funksjoner fremtredende. Du får også et hvitingsfilter som bleker signalet før det farges av vokoderen. Dette kommer veldig nyttig når du behandler kor- og stemmeprøver. En tre-band utjevner tjener til å øke og kutte de frekvensene av det genererte signalet du ønsker å målrette.


De integrerte 16-stemmer synthesizer sports to oscillator Sawtooth og firkantet med variabel pulsbredde, prøve & amp; Hold og støy, så vel som fritt belastbare enkelt- og multi-spørs. FM og ringmodulasjon beriker Vocoders signal med ytterligere overtone -spektre. Lektoren tilbyr også et utvalg av typiske effekter som brukes til å avgrense vocoder -signaler - overdrive, transistorforvrengning og hardt klipping, seks -stemmer kor / flanger, synkroniserbar stereoforsinkelse og realistisk reverb.