Waldorf Largo

Varenr: 1046297
Waldorf Largo
1 910,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Send epost til post@evenstadmusikk.no for leveringstid

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Filtrene har alltid vært en kjernedel av ethvert Waldorf -instrument. Med fremragende kompetanse innen både analog og digital syntese, tok utviklerne våre ytterste omhu for å utvikle filtrene. Og du kan høre en betydelig forskjell når du jobber med et Waldorf -filter - de høres bare riktig ut! Bruk kamfiltrene for plukkede, strengede eller blåste lyder. Bandpass, High Pass, Low Pass og Notch -filtre er alle tilgjengelige med 12 dB og 24 dB skråning. Alle av dem høres ekstremt nøyaktige ut og gir ren sonisk kvalitet til lyden av musikken din.

Largo inneholder en fleksibel arpeggiator med 16 fritt programmerbare trinn som kjent fra den eksklusive Q -synthesizer -linjen pluss en rekke høykvalitetseffekter slike Som kor, flanger, phaser, overdrive, forsinkelse og reverb.

Det tydelig arrangerte brukergrensesnittet hjelper deg å lage dine egne kraftige synthesizer -lyder i en lek. Oscillatorer og filtre er alltid i direkte tilgang mens submodulene bare er et museklikk unna. Den har den samme eksklusive stemmearkitekturen som Q- og Blofeld -synthesizer -linjen, fullt integrert i det totale tilbakekallingssystemet for din digitale lydarbeidsstasjon.

Largo fungerer som et VST- og Audiounit -instrument.