Tech 21 Acoustic Fly Rig

Multieffekt

Varenr: 1117293
Tech 21 Acoustic Fly Rig Multieffekt Tech 21 Acoustic Fly Rig Multieffekt Tech 21 Acoustic Fly Rig Multieffekt Tech 21 Acoustic Fly Rig Multieffekt
3 522,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Send epost til post@evenstadmusikk.no for leveringstid
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Tech 21 Fly Rig Series er kjent for reisevennlige, grab-and-go pro-toner for live- og studiodatoer. Det siste tilskuddet til serien er den akustiske fluissenten. Den akustiske fluissenten er spesielt skreddersydd for å utfylle de spesielle nyansene og egenskapene til akustiske instrumenter, og gir enkel enkel og selvtillit for enhver spillejobb, hvor som helst og overalt hvor du opptrer.


Comp
Comp, for komprimering, bruker Old School, All-Analog, FET-basert teknologi, som iboende er varmere, mer gjennomsiktig og musikalsk.

Sansamp 
All-Analog Sansamp er selvfølgelig midtpunktet. Fjektbar, semi-parametrisk, aktive EQ-kontroller gir profesjonell karakterjustering for enhver situasjon. Det er et hakkfilter, som er sanselt fra 70Hz til 350Hz, designet for å redusere følsomheten for tilbakemelding forårsaket av resonerende, lave frekvenser av akustiske gitarer. Et lavpassfilter, som er sansert fra 16 kHz til 1,5 kHz, ruller av uønskede frekvenser og gjenstander.

boost
uavhengig boostfunksjon, opptil ca. 12dB, for soloer. Inkluderer et bredt midtgående løft for forbedret klarhet. 

reverb
Dedikert reverb-funksjon emulerer den rike atmosfære av åpne områder, alt fra rom til Hall. 

DLA /CHR
DLA emulerer en varm lydende analog forsinkelse. Den har tid og gjentar kontroller og dedikerte tempo -fotbrytning. CHR er et forhåndsinnstilt kor basert på tonehøyde-teknologi for en mer naturlig, 
12-strengstil lyd. 

Tuner
Kromatisk tuner er innenfor EFX? Seksjonen. Du holder ganske enkelt nede TAP/Tuner -fotbryteren for å engasjere tuneren, som samtidig demper signalstien.

Andre funksjoner:
•  Fase -flip -bryteren vipper signalet 180 grader i fase for å bekjempe tilbakemelding
•  1/4-tommers 1Megohm Input 
•  Xlr? Utgang med bakkeløft
•  1/4-tommers lav impedansutgang
•  Hodetelefonknappen bytter 1/4 ”utgangen i hodetelefonmodus
•  Robust, all-metall bolig
•  Metallfotbryter og knekt
•  Stille svittende, tilpassede fotbryteraktuatorer
•  Bruker inkluderte 9V DC strømforsyning, 200mA.