Tech 21 MIDI Mouse Foot Controller (MM1)

Varenr: 1044065
Tech 21 MIDI Mouse Foot Controller (MM1)
1 897,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
24.05.2024

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Midi-musen er designet for å ta frustrasjonen og forvirringen ut av MIDI og tilby en usedvanlig brukervennlig FootController. Få enkelt tilgang til 128 lapper på noen av de 16 valgbare MIDI-kanalene ved å bruke opp og ned fotbryter for å finne programmet ditt, uten banker å velge.

  • Små passer inn i noen spillepose. Trenger ingen spesiell bæreveske. Tar veldig lite plass på scenen. Sitter enkelt på en konsoll i et studio, slik at du kan gjøre endringer i eksternt program fra brettet med fingeren.

  • Batteri betjenes - det er den eneste midi -fotkontrolleren som er tilgjengelig som er batteriets betjenbar . Trenger ingen ekstra ledninger. Tar ingen tid til å sette opp bare plugg inn og gå.

  • Enkelt - det er spillervennlig i et kjent Stomp Box -format. De fleste fotkontrollere er vanskeligere å programmere enn prosessorene de er designet for å kontrollere.

  • Tungtykt Dansing - Det er ingen banker å endre. Du blar til programmesteder, enten en om gangen, eller du kan" Speed-Scroll". For å gå fra program 19 til program 20, gå på oppover fotbryteren. En gang. Fra program 20 til program 19, trinn på dun fotbryteren. En gang.

  • Improvisasjon - dens størrelse og prisgunstighet gjør det unikt praktisk å ha to, slik at du kan kontrollere to prosessorer uavhengig av flua.


Faktisk størrelse: 4,5" x 3.5" x 1,5"
Vekt: 11 oz.