TC Electronic BH250 250W Compact Bass

Head with TonePrint

Varenr: 1044074
TC Electronic BH250 250W Compact Bass Head with TonePrint TC Electronic BH250 250W Compact Bass Head with TonePrint TC Electronic BH250 250W Compact Bass Head with TonePrint
3 327,-
-+
5 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

TC’s nye og kompakte BH250 er på hele 250 watt, og liten nok til å passe ned i lommen på gigbag’en din. Denne bassforsterkertoppen gir deg et tonn av musikalsk og tonal inspirasjon og det revolusjonerende toneprint-konseptet! I tillegg har den en innebygget tuner som fungerer med 4- til 6-strengs bassgitarer.

Ettersom både Spectracomp og Tubedrive nå finnes som gratis nedlastbare toneprint-effekter, har den lille BH250 mange av funksjonene du finner på de dyrere RH-forsterkerne. BH250 er en hissig rakker, med et herlig arsenal av gromme bass-lyder, og nok tonal variasjon til å passe en rekke stilarter.

 

Main Features

 

  • TonePrint basseffekter – gratis nedlastbare via USB eller smartphone
  • Kompakt, bærbar og kraftig – 250 watt, 1.9 kilo
  • Innebygget tuner som svelger 4-, 5- og 6-strengs basser

 

Noen av de tøffeste toneprint-effektene omfatter bl.a:

 

”The Beast” – Bass Drive

Denne toneprint-effekten er ikke for de med bløte hjerter. Dette er en meget aggressiv overdrive, som gir det en skrikende, nær smertefull opplevelse!

 

”Tube Drive” – Bass Drive

En herlig, varm rør-drive som på overbevisende vis etterligner både forforsterker og slutt-trinnet i en helrør bassforsterker. Dødstøff!

 

”Comp in the Middle” – Basskompressor

Her får du en fremhevet detaljrikdom i mellomtoneregisteret. Her får du frem all finesse i din spillestil!

 

”Spectracomp” – Basskompressor

TC’s geniale flerbåndskompressor gir, som navnet indikerer, en kompressor pr streng. Denne effekten sitter også i de større forsterkerne i RH-serien!

 

”The Harmonic Butler” – Octaver

Roscoe Beck’s (Robben Ford m.fl.) deilige octaver, til solo-spill og rytmefigurer som trenger litt ekstra smækk! Denne bør du teste…