Source Audio Kingmaker Fuzz

Varenr: 1080472
2 730,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
23.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

The Kingmaker gir deg en aggressiv Fuzz trio i en og samme boks!
Kingmaker Fuzz kommer i en kompakt strørrelse, men inne i denne lilla kraftpluggen er det over 50 år med fuzz og overdrive teknologi. På egenhånd leverer Kingmaker 3 stk. killer fuzz motorer, men ved å koble til Neuro Mobile App (lastes ned gratis for iOS og Android) får du tilgang til en massiv samling av flere overdrive, fuzz og distortion -toner med utvided parametrisk EQ, stereo routing, samt interne stacking muligheter osv. Kingmaker Fuzz er kulimnasjonen av åtte års studie av klassiske overdrive toner kombinert med svært avansert og moderne teknologi - rett og slett en overlegen fuzzpedal!

Kingmaker sin" Heavy" instilling pumper ut tettpakket men artikulert fuzz for fiolin-type soler med uendelig sustain, såvel som et massiv og tykt lydbilde til rytmespillingen din. "Normal" leverer en responsiv og dynamisk fuzz som "cleaner" opp utrolig bra når anslaget reduseres men intensifiseres dramatisk når anslaget øker i kraft. "Octave" kretsen utløser et skred av hylende, oktav fuzz i samme stil som de gode gamle vintage octavio pedalene.

Rett ut av boksen gir Kingmaker deg et glimrende utgangspunkt slik at minimalt med tweaking er nødvendig, men grav litt dypere og oppdag fleksibiliteten til denne lekre stompboksen. Koble The Kingmaker til Neuro Mobile App, en gratis nedlasting for Android eller iOS-enheter. Neuro App tilbyr deg overdrive, fuzz, og distortion algorytmer med justerbare parametere som inkluderer parametrisk EQ, våt / tørr mix, tap tempo samt stereoseperasjon. Alt dette kan lastes direkte ned til din pedal, dessuten er pedalene i One Series  MIDI kompatibele i kombinasjon med Neuro Hub (tidligere Soundblox Hub), noe som gir deg muligheten til å lagre opptil 128 forhåndsinnstillinger.

Nøkkelfunksjoner:

  • 3 forskjellige fuzz kretser
  • Stereo input og output
  • Dual Processing — stereo inn og ut gjør det mulig (Neuro App) å splitte et signal og legge til en annen vreng til hver output. bland to kretser, eller i serie på en eller begge utgangene.
  • Velg mellom analog eller relé basert true bypass
  • Kompatibel med Source Audio expression pedal og Hot Hand 3 Controller.
  • Tap tempo med ekstern forbryter (følger ikke med)
  • Full redigerings kontroll med Neuro appèn (gratis) med midi funksjonalitet, effekt bibliotek og lagring/deling