Sontronics STC-10 Kondensator, nyre.

75Hz basskutt og -10

Varenr: 1060490
Sontronics STC-10 Kondensator, nyre. 75Hz basskutt og -10
1 439,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
22.05.2024

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Sontronics STC-10
- Kardioidkondensator Pencilmikrofon
Basert på Sentronics&Apos; Noensinne populær STC-1, ble den nye Sontronics STC-10 lansert med fire andre produkter for å markere deres femårsdag i januar 2010.
STC-10 er en blyantstil-kardioidkondensatormikrofon. Den er designet med samme teknologi som våre eksisterende blyantkondensatormics, men har med vilje blitt introdusert for å skape et enda rimeligere alternativ i det stadig voksende Sentronics-serien.
Blyantkondensatormikrofoner er ideelle for spot miking-applikasjoner og STC -10 er intet unntak. Tidlige tester har vist seg å være en vinner når den brukes på trommer, perkusjon og akustiske instrumenter. STC-10 har også vist seg nyttig i filmproduksjonsarbeidet når den brukes på en boom.
Selv om STC-10 er designet med rimelig pris i tankene, har den fremdeles en innebygd attenskapsbryter (velg 0DB eller -10db) og et lite kuttet filter (75Hz) for å gjøre det ekstremt fleksibelt i alle situasjoner. STC-10 leveres med et enkelt mikrofonklipp og en skum-frontrute for å forhindre sibilanse.