Pioneer DJM-750MK2

Varenr: 1100118
14 200,-
-+
1 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Stig opp

Ta skrittet til DJ-messen sømløst med DJM-750MK2, en 4-kanals mikser som arver nøkkelfunksjoner og designelementer fra  DJM-900NXS2, og oppretter et klubbstiloppsett når det kombineres med vår profesjonelle CDJ eller XDJ Multi-spillere.

Du kan utføre sømløse blandinger på DJM-750MK2 takket være de glatte kurvene på EQS og Channel Faders. Magvel Crossfader, arvet fra DJM-900NXS2, gir en presis respons og sikret følelse under selv de mest kompliserte skrapeteknikkene

Nøkkelfunksjoner

  • Profesjonell utforming

    Blanding på DJM- 750MK2 føler instinktiv takk til oppsettdesignen med 4 kanaler og et skjerm som trekker på egenskaper fra  DJM-900NXS2  Professional Mixer, slik at du kan øve i klubbforhold.

  • Pro FX med detaljert kontroll

    Legg til tekstur og teft til blandingene dine med profesjonell FX arvet fra DJM-900NXS2. 2 Effekter enheter kombinerer lydfarge FX og Beat FX - inkludert FX -frekvens - og gir deg friheten til å være kreativ med lyd mens du alltid har kontroll.

    Lær mer

    < /li>
  • Uavhengig send/retur

    Velg fra AUX eller sett inn Send/returner for å koble til forskjellige typer FX -enheter på iOS -enheter som FX -apper, synthesizers og prøvetakere, og kombiner dem med mikserens interne FX. En enkel tilkobling via USB vil sikre lyd av høy kvalitet.

    Lær mer

  • profesjonell lydkvalitet

    Enten du spiller Med digitale eller analoge kilder opprettes lyd av høy kvalitet av den 64-biters digitale signalprosessoren, Dithering-teknologien, 32-biters A/D-omformer og 32-biters D/A-omformer.

  • Glatt Eqs & Faders

    Eqs og Channel Faders på DJM-750MK2-funksjonskurvene som tilsvarer de på DJM-900NXS2, som også inspirerte Magvel Cross Fader. Sistnevnte er jevn, nøyaktig og holdbar for mer enn 10 millioner bevegelser, og kuttforsinkelsen er forbedret for mer sikret og responsiv ytelse

  • Rekordbox DJ samlet

    Du får en  Rekordbox DJ  lisensnøkkel samlet med denne kontrolleren. Bare aktiver lisensnøkkelen din for vår DJ -programvare, koble kontrolleren og start DJing.

  • Rekordbox DVS med samlet

    Du får også en lisensnøkkel for  Rekordbox DVS  inkludert i boksen for riper med lav latens med CDJ-er og XDJ-er. Eller spill og skrap med spor fra Rekordbox -biblioteket ditt ved å bruke analoge platespiller og  kontrollvinyl (solgt separat).