Pioneer DJM-250MK2

Varenr: 1097358
Pioneer DJM-250MK2 Pioneer DJM-250MK2 Pioneer DJM-250MK2 Pioneer DJM-250MK2 Pioneer DJM-250MK2
4 500,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
09.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

DJM-250MK2 har arvet noen av de profesjonelle funksjonene i det populære  DJM-900NXS2, for eksempel Magvel Crossfader og Sound Color FX-filter. Enkle kontroller, en klar layout og dedikerte 3-bånd-isolatorer lar deg klø og blande instinktivt.

Dithering-teknologien på denne mikseren resulterer i varm lyd av høy kvalitet fra både analoge og digitale kilder. Pluss at det innebygde lydkortet lar deg koble mikseren til PC/Mac og bruke  Rekordbox  for å utføre med  CDJS. Eller koble DJM-250MK2 til  platespillere og nbsp; og bruk  Rekordbox  i kombinasjon med vår  kontroller vinyl  for å skrape og blande med digitale filer som er lagret på datamaskinen 250MK2s nedre halvdel gir deg frihet til å utføre kompliserte skrapeknikker. Våre robuste Magvel-fadere sikrer jevn kontroll over langvarig bruk. 2 Metallsjakter støtter Fader-knottene, mens det kontaktfrie magnetiske systemet er designet for å tåle millioner av bevegelser.

presise, fluidblandinger er en lek som bruker mikserens kanalfadere, og 3-båndsisolatorene gir Presisjon over høydepunktene, midtene og nedturene. Du kan bruke dem til å eliminere hvert frekvensområde helt når du snur knotten helt til venstre.

Hver kanal kommer med sin egen dedikerte lydfarge FX-filter, en funksjon som er arvet fra DJM-900NXS2-mikseren . Bare vri knotten på hver kanal for å påføre filteret, vri parameterknappen for tekstur, spill med resonans og spenning.

Koble DJM-250MK2 til PCen/Macen din ved hjelp av en enkelt USB-kabel. USB -tilkoblingen støtter lydinngang og utgang, slik at du kan registrere blandingene dine til datamaskinens harddisk.

Du kan bruke Rekordbox med dette produktet - det er ikke nødvendig å oppgradere abonnementet ditt. Bare koble til PC/Mac og start DJing.

Bruk full bruk av Rekordboxs DVS-kontroll med lav latens for intuitiv, glatt riper. 

 

Hovedfunksjoner

DVS-kontroll: Rekordbox

Hva er i boksen:

  • DJM-250MK2
  • Strømledning
  • AC -adapter
  • USB -kabel
  • Driftsinstruksjoner (Quick Start Guide)
  • Garanti

 

Spesifikasjoner

Bredde: 230 mm

Høyde: 108 mm

Dybde: 320 mm

Frekvensområde: 20 - 20000 Hz

Prøvetakingshastighet: 48 kHz

A/D -omformer: 24 bit

D/A -omformer: 24 Bit

S/N -forholdslinje: 94 dB

forvrengning: <0,005 % (linje)

Strømforsyning: AC Adapter (DC 12 V)

 

kanaler

Eq/ISO: 3 Band

Eq/ISO Range: -8 ~ +6 dB

 

Performance Control

kanaler: 2

lydfarge fx: filter

 

terminaler

Innganger:

  • 3 -linje (RCA )
  • 2 Phono (RCA)
  • 1 MIC (1/4 tommers TS -knekt)

USB: 1 USB B -port

Utganger:

  • 1 Master (XLR)
  • 1 Master (RCA)
  • 2 Hodetelefonmonitor (1/4 tommers knekt, mini-jack)