Peterson StroboClip HD Clip On

Strobe Tuner

Varenr: 1123193
764,-
-+
4 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

StroBoClip HD ™
Den perfekte tuneren


For Peterson Stroboclip HD ™ tok Peterson den samme tiendedelenes nøyaktighet og Pin-Point-presis Strobe-tuningteknologi kjent fra deres tilstand-of-the-the-the-the-the -Art pedal og rack tunere, stappet den til en ny liten og slank utseende som vil passe rett på instrumentet ditt og alt Allsidig tuner leveres også komplett med en ny lysskjermbilde For maksimal signalsporing.


Fantastiske ting kommer i små pakker!

  • True-strobe 0,1 cent nøyaktighet
  • Håndterer ned til en oktav Under lav-b på bass
  • HD-bakgrunnsbelyst skjerm
  • bred visningsvinkel-synlig i direkte sollys
  • slank og stealthy design
  • Justerbar Hz -kalibrering - Fra 390Hz opp til 490Hz
  • Dropinnstilling og CAPO -innstillinger
  • Over 50 søtsøtter med USB
  • skip med levert CR2032 -batteri

Å være virkelig “i harmoni" er et begrenset poeng. Mange tunere kan bare vise nok nøyaktighet til å være i nærheten av det punktet, men “nær" er ikke bra nok! Du er enten i harmoni eller ute av melodi. Peterson StroboClip HD er ikke bare nøyaktig, den er 0,1 cent nøyaktig (1/1000 av en semiton eller 1/1000. av en FRET), som bare kan sees på en høy definisjon, ekte strobe tuner -skjerm. Det er ingen hoppete skjerm eller blinkende lys her, bare en ultra-glatt, sanntids, umiddelbar lesing av innstillingsjusteringene dine nøyaktig som de skjer. I tillegg er LCD -skjermen med høy kontrast synlig i alle miljøer, til og med direkte sollys.


Det som virkelig skiller Peterson Stroboclip HD fra konkurransen, foruten dens blendende hastighet og presisjon er det selvfølgelig, er dens den Evne til å bruke søtede tuninger. Et søtningsmiddel er et sett med centforskyvning eller et avvik fra generisk lik temperamentintervallavstand som tradisjonelt brukes til innstilling. Hvis du aldri har vært fornøyd med hvordan instrumentet ditt stemmer opp med den nåværende tuneren din, kan en søtning være akkurat tingen å endre det uten noen modifikasjoner. Derfor er det mer enn 50 “søtet innstilling" Forhåndsinnstillinger som er inkludert i StroboClip HD, tilpasset instrumenttypen din. Bare velg instrumentet ditt og still deg bort.


Peterson Strobe -tunere har innstilt alle musikkens helter og legender i over et halvt århundre. Nå kan du glede deg over den samme presisjonen med den glatte, lyse, HD -visningen av Stroboclip HD og stille inn det mest pålitelige navnet i innstilling i 70 år. Peterson!


sweet 'n melodi

Alle Peterson Digital  Strobe Tuners har nå sine unike  Sweetener ™ forhåndsinnstillinger, ikke funnet i noen annen Tuner -merke, dette kommer fra en arv som når tilbake mange år, faktisk til begynnelsen av populærmusikk slik vi kjenner den i dag.


tiår med forskning og opplevelsen av internasjonale musikere, har Led Peterson til å lage et system med forhåndsinnstilling av innstilling som er designet for spesifikke instrumenter og brukt over hele verden uansett hvor presise og profesjonelle resultater forventes.


Søtet innstilling tilbyr en rekke alternative temperamenter som passer til en rekke av streng- og vindinstrumenter.  en søtningsmessig forhåndsinnstilling er et sett med centforskyvning eller et avvik fra generisk lik temperamentintervallavstand som tradisjonelt brukes til innstilling, med andre ord, flere forhåndsinnstillinger med ulik intervallavstand relevant for instrumentet som er innstilt. Hvis du aldri har vært fornøyd med hvordan instrumentet ditt stemmer opp med den nåværende tuneren din, kan et søtstoff være bare tingen å endre det uten noen modifikasjoner overhodet. Tilbudene unike og veldig nøyaktige “Tweaks" som ofte gjør hele forskjellen og også gir liv til innspillinger som stablede gitarer osv. Prøv det!