Palmer Press Patch Box - Press Patch Box

10-channel stereo /

Varenr: 1025576
Palmer Press Patch Box - Press Patch Box 10-channel stereo / Palmer Press Patch Box - Press Patch Box 10-channel stereo /
23 390,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
27.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

En stereo -versjon av PPB20 er også tilgjengelig. I stedet for å ha en mikrofon og en linjeinngang, har stereo -versjonen to linjegods.

Den første inngangen er delt på til den øvre raden med utganger, dvs. videre til de rare kanalene, mens den andre linjeinngangen er delt på Til den nedre raden med utganger, dvs. de jevnlige kanalene.

Press -patch -boksen er en spesiell type lydsignaldistributør beregnet for bruk på pressekonferanser. Den har separate innganger for mikrofon- og linjesignaler (fra en blandingskonsollutgang).

En inngangsforsterker av høy kvalitet med en transformator balansert inngang gir et bredt dynamisk område. Totalt 20 transformatorbalanserte XLR/M-utganger med separate sammenkoblede førerkretser gjør det mulig å koble opp videokameraer og annet innspillingsutstyr.

Det nominelle utgangsnivået er +4 DBU på 600? Kanalene 19 og 20 har TRS-kontakter for balanserte/ubalanserte signaler og også phono-stikkontakter (-10 DBU nominelt nivå).

Der mer enn 20 utganger er påkrevd, kan det kreves ytterligere PPB-20-er via en bakre bak Buss inn/ut stikkontakt. Signalovervåking tilveiebringes av en 10 LED -stripe som viser et område fra -40 til +10 dB (0 dB i skjermen = 4 dbu -utgang) og en justerbar hodetelefonforsterker.

PPB20 har en integrert, skjermet strømforsyningsenhet. En ekstra DC -inngang gjør det mulig å koble opp en (sikkerhetskopi) batterikilde. En PW4 kan gi nødvendig sikkerhetskopiering av strømforsyning for to ppb20s.

Input:

  • Transformator-balansert, 4 XLR/F-stikkontakter, med sammenkoblede parallelle tilkoblinger foran/bak Separate mikrofon/linjesignaler.
  • Nominelle inngangsimpedanser: Mikrofoner 200?, Linje = 5 K?
  • Maks. Inngangsnivåer: Mikrofoner = 0 DBU, LINE = +20 DBU
  • Maks. Amplifisering: Mikrofoner = +66 dB, linje = +22 dB (konstant justerbar via bryter og potensiometer).

Utgang:

  • 20 xlr/m, 2x TRS Jack, 2x phono, alle transformatorbalanserte og flytende med separate bakkeløftbrytere bak
  • Nominelle utgangsimpedanser: XLR = 300 ?, Jack og Phono = 600?
  • Nominelle utgangsnivåer: XLR = +4 dbu/20 dbu maks . jack/phono = -10 dbu, + 6 dbu maks
  • hodetelefoner Utgang: stereo jack socket, med mono tip + ring, designet for bruk med 8? - 200? Hodetelefoner (konstant justerbart nivå).
  • 10 LED -strimler som viser et område fra -40 til +10 dB.
  • Bussinngang/utgang (Mono Jack)
  • Strømforsyning: 230 VAC eller ± 12 V til ± 18 VDC, 15 watt.
  • Bolig: 19'', 3 u, ca. 200 mm dyp.