Onkart Gromt Turbo Tore v2

Varenr: 1145068
Onkart Gromt Turbo Tore v2 Onkart Gromt Turbo Tore v2 Onkart Gromt Turbo Tore v2
4 499,-
-+
Bestillingsvare
Kan sendes fra vårt lager innen
19.06.2024 dersom leverandør har varen på lager
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

TurboTore er ein skikkelig godbit for deg som trenger å booste eller kutte opp til 6 frekvenser. Full kontroll på frekvens, Q og gain(+/-12dB). 6 bånd som du kan sette hvor du vil over hele spekteret. Alt kan du se live på den søte skjermen mens du skrur. Litt som på dataen.
Den har også 7 presets som du kan steppe gjennom med fotswitchen for å hente fram.

Det er 2 inputs på den som kan mikses. Då kan du f.eks ha to instrumenter koblet til å ha en preset der den ene er mutet, mens den andre er aktiv. Fint å slippe å bytte kabel på scenen. Den har også eit veldig praktisk VU- meter i front som viser utgangsnivået med LEDs.

 Denne pedalen er i utgangspunktet laget for bass og de medfølgende preset passer best for bass. Men det er ingen ting som hindrer deg i å bruke denne på andre instrumenter. Du kan lagre preset akkurat slik du vil og f.eks tilpasse til gitar.
I tillegg har den en veldig nice noise gate og ein smart limiter om du skulle kjøre den alt for hardt signalmessig (meir enn +8dBu).
32bits floating point prosessering er det også om slikt imponerer deg.


"Turbotore er den mest fleksible og kreative equalizer jeg har brukt i studio."
-Endre Kirkesola, dUb Studio
"The TurboTore is a killer parametric EQ pedal for bass. It works real well as a preamp too. "
-The compressor guy (Chris Tromp, founder of www.compressorpedalreviews.com)