Novation Launchpad Mini MK3

Varenr: 1139326
Novation Launchpad Mini MK3 Novation Launchpad Mini MK3
1 079,-
-+
1 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

laget for å lansere

Launchpad Mini er vår mest kompakte og bærbare 64 RGB Pad Midi Grid Controller. Det gir deg alt du trenger for å begynne å opptre i Ableton Live - og det er passet i vesken din. Begynn å lage og utføre spor med Ableton Live uansett hvor du er, ved å bruke det enorme utvalget av lyder i boksen for å komme i gang.

 

Lansering av musikken din < /b>

Bright pads gjør det lettere enn noen gang å se din Ableton live -økt og lansere lydene dine. Det ser bra ut også; Full RGB -farger samsvarer perfekt med klippene og scenene dine. Sømløs Ableton Live Integration betyr at Launchpad Mini bringer økten til fingertuppene, slik at du kan bruke mer tid på å lansere og mindre tid på å klikke på en mus.

 

Ingenting holder deg Tilbake

Du kan begynne å lage musikk i dag med Launchpad Mini. Med sine praktiske kontroller, tonn av lyder i boksen og vår trinnvise interaktive plattform for å få deg satt opp, har vi gått lenger enn noen gang for å gjøre det enkelt å komme i gang. Launchpad Mini er rutenettkontrolleren for enhver live utøver.

 

Velkommen ombord

Når du har koblet til deg LaunchPad Mini, du blir brakt til vårt Easy Easy Start -verktøy. Last ned all programvaren du vil ha med trinn-for-trinn videokjøringer for å få deg satt opp med Ableton live og lage musikk på få minutter.

 

Ta det overalt

Gode ting kommer virkelig i små pakker. LaunchPad Mini er vår mest kompakte, bærbare og lette nettkontroller, slik at du aldri trenger å la det være hjemme. Ta det hvor som helst du går, slik at du kan starte lydene dine når inspirasjonen treffer.

 

Intuitiv Ableton Live Integration

Launchpad Mini gir deg umiddelbar og taktil tilgang til Live's Performance -kontroller på en måte du bare ikke kan få med en mus. Gå tilbake fra datamaskinen din og se økten og alle lydene dine på 8x8 -rutenettet. Kontroller deretter ytelsen din rett fra Launchpad Mini med stopp, solo og dempede kontroller.

 

lydkollektiv

Når Du registrerer LaunchPad Mini, du får automatisk tilgang til Sound Collective. Få nye gratis plugins med noen få måneder fra noen av de største navnene i virksomheten, sammen med tilbud, rabatter og mer.

 

Splice Sounds

Få to måneder gratis tilgang til spleiselyder med Launchpad Mini, og tilbyr millioner av høy kvalitet, royaltyfrie one-shots, løkker og forhåndsinnstillinger, med nye utgivelser daglig. Ta 100 studiepoeng per måned for lyder, Foley, forhåndsinnstillinger og MIDI-filer og bli med millioner av artister som bruker spleis for å lage alle slags musikk, Grammy-vinnende album og filmatiske score.