Lehle Mono Volume S

Varenr: 1169838
Lehle Mono Volume S Lehle Mono Volume S Lehle Mono Volume S Lehle Mono Volume S Lehle Mono Volume S Lehle Mono Volume S
2 969,-
-+
1 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

  • Analog signalsti-digital kontroll
  • High-end forforsterker med diskret klasse-A inngangstrinn
  • 120 dB dynamisk område takket være 30 V-teknologi
  • Magnetic sensor technology, without mechanical wear
  • Precise volume control from analogue VCA
  • MIDI via USB
  • Optimised size and weight
  • Med Lehle Mono-volumet får du en aktiv og slitasjefri volumpedal, som er lettere og mindre, men ikke mindre effektiv: utstyrt med den velprøvde og utviklende magnetsensor VCA-teknologien til de andre Lehle-volumpedalene, du Kontroller volumet på instrumentet -Sensor måler avstanden, med stor presisjon og veldig raskt. En ARM Cortex CPU behandler dataene til sensoren i en matchende, musikalsk avsmalning og kontrollerer VCA. Her holdes alltid signalveien helt analog - og i dine hender.

    Stabilitet - både elektronisk og mekanisk.
    Over hele kontrollområdet overfører Lehle Mono -volum S det fulle lydspekteret til Tilkoblet lydkilde. Inngangs- og utgangsimpedansen forblir alltid den samme, og sikrer at det i motsetning til med potensiometre, ikke vil være noen demping av høyere frekvenser.
    Inngangsspenningen kommer fra strømforsyningen din (9 - 15 V) blir internt utbedret, deretter filtrert, stabilisert og transformert til 30 V, og oppnådde dermed et totalt dynamisk område på 120 dB. Den high-end forforsterkeren med diskret klasse-A-inngangstrinn bringer hver eneste lille lydnuanse til livet-tonen din blir berørbar.
    Det er ingen innledende vanskeligheter med Lehle Mono-volum S: Lavfriksjonslager for en høy ytelse polymer Seng skaftet forsiktig inn i aluminiumskabinettet og reduser all mekanisk belastning mot null - og dermed går den mekanisk ekstremt glatt og jevn. Ved hjelp av en justeringsskrue kan pedalens spenning modifiseres med stor presisjon fra fjær til vintage bil.
    I tillegg til strømnettet, er et sekund også bufret direkte utgang: Uten å påvirke lyden negativt, kan du Gi et signal til en tuner, til en DAW eller til og med en andre forsterker

    null til hundre eller boost à la carte? Lehle Mono Volume S har et løft tilgjengelig, som kan levere opptil +12 dB mer gevinst med litt ekstra vekt (push) i tåposisjonen. Når og hvordan? Ved å bruke en liten knapp kan du huske forhåndsinnstillinger: 0 dB, +5 dB eller +10 dB. Den forhåndsinnstilte P4 er kokkens spesialitet og er fortsatt en lydfil-overraskelse.

    USB-C-kontakten gir funksjonaliteten til å kalibrere, programmere og oppdatere Lehle Mono-volumet S-forresten den sender MIDI-data til DAW eller AMP -simulering etter ditt valg.

    Det er til og med 2 cm flatere, men pedalområdet forblir det samme - like behagelig og responsivt som de større modellene.
    Dette er Lehle Mono Volume S: mer volum - men halvparten av størrelsen.