Klark Teknik DI-22P PRO DI AV 2

Passive Stereo DI, w/ Midas Transformer

Varenr: 1121444
Klark Teknik DI-22P PRO DI AV 2 Passive Stereo DI, w/ Midas Transformer Klark Teknik DI-22P PRO DI AV 2 Passive Stereo DI, w/ Midas Transformer Klark Teknik DI-22P PRO DI AV 2 Passive Stereo DI, w/ Midas Transformer Klark Teknik DI-22P PRO DI AV 2 Passive Stereo DI, w/ Midas Transformer
976,-
-+
5 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Passiv stereo di -boks med MIDAS -transformatorer og utvidet dynamisk rekkevidde

  • Passiv stereo dix for generelle formål og multimedia -applikasjoner
  • Tilpassede MIDAS-transformatorer for høyeste signalintegritet
  • Høy takhøyde -design tilbyr overlegen lydkvalitet
  • Passiv design krever ingen strømforsyning
  • Stereoinngang på 1/4", 1/8" TRS og RCA -kontakter
  • Byttbar inngangsdemping for gitar-, linje- og høyttalernivåer
  • Neutrik XLR -kontakter med høy kvalitet
  • Jordløftbrytere for inngang og utgang ELIMINIER GRUNDLOOPPROBLEMER
  • Fullt transformator-isolert design sikrer elektrisk separasjon
  • Ultra-lav støy og ultra-lineært system for høyeste signalintegritet
  • Aluminium ekstrudering foringsrør med beskyttende gummihjørner
  • Kompakt og robust design
  • Designet og konstruert i Storbritannia


Pro di av 2 di 22p

Bygning på Klark Tekniks store arv fra direkte injeksjonsinnretninger av høyeste kvalitet, og Di 22p Pro Di AV 2 tilbyr den samme høye takhøyde, dynamiske respons og lydklarhet du har forventet. Di 22p kombinerer mange av de fremragende funksjonene i DI 20p og Di 10p direkte bokser til ett kraftig verktøy som skal være i hvert lydteknisk sett. Det ekstremt allsidige Di 22p aksepterer dobbelt instrument-, linje- og høyttalernivåer, pluss at de også har plass til MP3, CD -spillere, tastatur- eller trommelmikser, og en rekke andre stereokilder, og reproduserer tegnet av elektriske og akustiske instrumenter, som tillater langt mer av Detaljene av musikalske forestillinger som skal fanges opp. En passiv enhet, DI 22P krever ingen form for ekstern kraft for å fullføre oppdraget. Di 22p er utstyrt med spesialbygde MIDAS-transformatorer og omskiftbare inngangsputer, og er det perfekte valget for profesjonell lyd- og multimedia-applikasjoner.


Midas - Legenden i lydkvalitet

Helt siden dannelsen på 1970 -tallet har Midas hatt en lang historie med innovasjon og ledelse i verden av lydblandingskonsoller. Ansatt av de mest kjente turneringshandlingene og installasjonene over hele verden, ble legendariske Midas-konsoller som XL4 og Heritage H3000 raskt bransjestandarder.


Midas har tjent sitt upåklagelige omdømme på grunn av deres ikke-kompromisstilnærming for lyd- og byggekvalitet, og spesielt for deres prisbelønte produkter som bransjeeksperter anses som bransjens beste lyddesign. Ved å bygge videre på denne arven, fortsetter XL8 og Pro-serien med live miksesystemer denne store arven av prisbelønte lydkvalitet.


Klark Teknik er stolt av å innlemme Midas designet transformatorer for det ypperste innen lydreproduksjon av høy kvalitet i både live- og studiomiljøer. Finn ut mer om Midas 'fantastiske arv ved å besøke deres omfattende nettsted.


kompakt & amp; Robust konstruksjon

Ultra-kompakt Di 22p er bygget for å håndtere livets strengheter på veien via en tykk og robust aluminium ekstrudering som beskytter elektronikken. Innkapslingens trafikkdyktighet forbedres ytterligere gjennom implementeringen av solide gummihjørne støtfangere.


High headroom Design

En tilpasset instrumenteringskvalitetsinngangskrets ble designet for DI 22P ved bruk av avanserte analoge designteknikker for å lage den ideelle inngangsimpedans-kampen. Denne innovative tilnærmingen gir en ultra lav støy, lav harmonisk og fase forvrengningstrinn med en linjal-flatfrekvensrespons som varierer fra 20 Hz til 30 kHz (± 1 dB).


Tilkobling & amp; Mer

di 22p Pro di av 2 innganger er: 2 x 1/4" Ts; 2 x RCA; og 1 x 1/8" TRS -kontakter, som har plass til praktisk talt alle typer signal - for det ytterste i allsidighet. De ekte Neutrik* Output XLR -kontaktene sender balanserte versjoner av inngangssignalene til mikseplaten din eller annen prosesseringsenhet.


Inngangspute, Earth Lift Switch & amp; Mer

A -15 dB inngangspute gjør det mulig for Di 22p å enkelt godta et bredt spekter av inngangssignaler inkludert gitar, linje og høyttalernivåer (opptil 30 dBu). Den ombord jordløftbryter skiller inngangs- og utgangsplassene, og eliminerer jordløkker mellom utstyr på forskjellige strømforsyninger. DI 22Ps fullt transformator-isolerte design sikrer ytterligere uberørt ytelse-selv i storskala produksjonsmiljøer.


allsidighet

Di 22p Pro Di AV 2 gir maksimal allsidighet med frekvensrespons fra 20 Hz til 30 kHz (± 1 dB), Midas spesialdesigntransformatorer for den ultimate signalintegriteten, og mye mer-alt i en veiklar kabinett Det er klart for innspillene dine.