IK Multimedia iRig HD 2

Varenr: 1099814
IK Multimedia iRig HD 2
1 144,-
-+
5 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

  • 96kHz digital lyd med 24-bit A/D-konvertering
  • 1/4" AMP Output Jack med omskiftbar utgang “FX" og “Thru"
  • 1/8" Hodetelefonutgang med forforsterkning og nivåkontroll
  • Leveres med mikrofonstativmonteringsklipp og borrelåsstripe
  • leveres med  amplitube 4 for Mac/PC
  • Lås ut fullversjonsfunksjoner Funksjoner and gear of AmpliTube for iOS (Free download from App Store)
  • Custom ASIO driver for superior performance on Windows machines

 

< P> IRIG HD 2 passer enkelt i lommen og kobles direkte til lynet og USB -enhetene - så uansett hvilken iPad, iPhone, Mac eller PC du har, er du klar til å rocke med et øyeblikk. Det er ingen komplisert oppsett - bare plugg inn og spill.

 

IRIG HD 2 -forskjell

Gjør en rask studie av gitargrensesnittene der ute og umiddelbart vil du se hva vi mener med et "høyere nivå". Bare IRIG HD 2 gir deg så mange spillersentriske funksjoner i et så kompakt, rimelig og profesjonelt nivå mobilt gitargrensesnitt.

og siden vi var banebrytende for mobilmusikkrevolusjonen og oppfant mobilgitargrensesnittet langt rundt Gryningen til forhistoriske smarttelefontider, vi vet noen få ting om å spille gitar på farten. Når vi sier: “Et høyere nivå," Vi mener at du rett og slett ikke finner bedre med så mange funksjoner og så mye verdi. Klar til å spille og spille inn på et høyere nivå?

 

uberørt lydløs lyd

Først og fremst, Irig HD 2 ganske enkelt høres fantastisk ut. Den har overlegen digital lydkvalitet med premium 24-bit A/D-omformere og en 96 kHz prøvehastighet-den høyeste i klassen-for et krystallklart digitalt signal som er fri for støy og krysstale. Denne rene konverteringen av høy oppløsning lar gitarens naturlige ytelsestone komme høyt og tydelig når du spiller og spiller inn på iPad, iPhone, Mac eller PC. Det er supertransparent forforsterkning sikrer at enhver nyanse-fra pickuper, tretone, strengstørrelse, nøttemateriale, elektronikk og annen grunn til at du valgte “That" Gitar i utgangspunktet - formidles nøyaktig til enheten din med null farge eller interferens. Og på grunn av det er 96 kHz prøvehastighet, vil lydens dybde og klarhet ganske enkelt gulvet deg - Irig HD 2 høres fantastisk ut.

 

amp ut med  dual Mode Switch

En av tingene som gjør IRIG HD 2 unik er muligheten til å sende det bearbeidede signalet direkte til en gitarforsterker uten behov for spesielle konverteringsadaptere. Irig HD 2 har en ubalansert 1/4" AMP ut Jack som du kan bruke til å sende det bearbeidede eller uprosesserte gitarsignalet til en ekstern forsterker, gulvtuner eller helt annet riggoppsett for live -ytelse. AMP Out Jack har en bryter med dobbel modus som lar deg velge hvilken type signal du vil sende til forsterkeren din.

"FX" Innstillingen sender det behandlede signalet, eller lyden som kommer ut av programvaren/appen din til den eksterne enheten. Dette er perfekt når du vil bruke iPad eller bærbar PC som Effects Pedalboard, forsterkeren din frontend eller komplette tonerigg i en liveinnstilling.
"Thru" Innstillingen sender gitarens tørre, ubearbeidede signal direkte til Out Jack, slik at du kan bruke en gulvbasert eller rack-tuner, en pedalboard eller til og med en ekstra full-på-scenestig.
pluss som en ekstra ytelsesfunksjon, Irig HD 2 har en integrert mikrofonstativ “Clip" og borrelås stropp slik at du kan sikre den til en mikrofonstativ på scenen for liveopptreden.

 

Integrert  hodetelefoner ut

Integrert  hodetelefoner ut

Integrert  hodetelefoner ut

integrert  P> Hvis du vurderer å oppgradere til den nyeste og beste iPhone, så lytt opp. IRIG HD 2 sport en ny 1/8" (3,5 mm) Hodetelefonkontakt med forforsterker og nivåkontroll integrert i enheten, slik at du kan overvåke opptaket og spillingen ... selv om enheten ikke har en hodetelefonkontakt. Ganske smart.

Men dette er ingen vanlig standard “Hodetelefon" Jack-Den har en høyoppløselig hodetelefonforsterker som optimaliserer lydsignalet for full rekkevidde avspilling og overvåking. Du kan også bruke denne utgangen til å sende et stereosignal ut til en blandingskonsoll eller et par drevne skjermer som  Iloud Micro Monitor.

 

Full amplitubeversjoner Inkludert

Trenger du tone? Fikk tone! IRIG HD 2 er det eneste gitar-/bassgrensesnittet som kommer med fulle versjoner av bransjens mest solgte toner studioprogramvare og apper.  den kommer med full nedlastingsversjoner av  amplitube 4, den hyperrealistiske gitaren og bass tone studio for Mac /Pc,  og  amplitube for iOS, nummer én amp og effekter app for iOS.  en total verdi på over $/€ 160!

pluss, du kan legge til din forsterker og effekter Oppstillingen med hele spekteret av IK Amplitube-samlinger og utstyr som  Amplitube Mesa/Boogie®,  Amplitube Orange®,  amplitube slash  og  amplitube jimi hendrix ™,  fender®-samlingen på iOS -enheter og med Amplitube Custom Shop -funksjonen i Amplitube for for Mac/Pc.

Bruk IRIG HD 2 for å spille inn med andre musikk -apper som Apples GarageBand og Cubasis, og all din favorittopptaksprogramvare som Amplitube 4 (Inkludert med Irig HD 2), GarageBand, Logic Pro, Cubase, Pro Tools, Studio One og mer for MA C/PC. Bruk IRIG HD 2 hvor som helst du spiller gitar - mens du er på farten, i studio eller på hjemmecomputeren uten komplisert oppsett - bare plugg inn, spill og spille inn på et høyere nivå!

 

 

 

 

Irig HD 2 på et øyeblikk

  • High Definition Digital Guitar Interface for iPhone, iPad, Mac og PC
  • Instrumentnivå av høy kvalitet 1/4 & quot ; Hi-Z Input Jack
  • Avtakbare kabler for lyn og USB inkludert
  • Forforsterkningsinngangsøkningskontroll
  • Hodetelefonutgang med forforsterker og nivåkontroll
  • 1/4" AMP ut Jack med omskiftbar utgang “FX" og “Thru"
  • høykvalitets lav-støy, high-definition gitarforsterker
  • høykvalitets 24-bit A/D-konvertering
  • 96kHz prøvetakingshastighet -Den høyeste i sin klasse
  • Drevet av iOS-enheten eller USB
  • kan brukes med lonnivåsignaler fra synthesizere, tastaturer og miksere
  • Ultra-kompakt Og lettvekt - passer i lommen, bærbar veske eller spillepose
  • kommer med mikrofonstativmonteringsklipp og borrelås
  • følger med  amplitube 4 for Mac/PC
  • < li> låser opp fullversjonsfunksjoner og utstyr til  amplitube for iOS  (gratis nedlasting fra App Store)

 

ett grensesnitt - overalt hvor du spiller

iPhone, iPad, Mac eller PC - Irig HD 2 fungerer overalt du gjør. Alle kablene du trenger for å koble den til de nyeste enhetene er inkludert, og IRIG HD 2 er klassekompatibel, slik at det fungerer med alle enhetene og datamaskinene dine. Har du en idé? Start den på iPad, fullfør den på din Mac - samme flotte tone.

 

Fullfør din mobile rigg

For den ultimate mobile gitar- og bass -spillopplevelsen, bruk  Irig Blueboard  Wireless Midi Foot Controller for å kontrollere alle funksjonene og funksjonene inne i Amplitube fra gulvet. Og for utvidede spilløkter med iOS -enheten din på scenen, bruk IRIG HD 2 med  Irig Powerbridge  for å holde enheten ladet for hele natten.

 

Hovedpoenget

Irig HD 2 vil frigjøre tankene dine fra tradisjonens rammer og inspirere deg til å være ditt kreative beste. Bryt bort fra fortiden og gå inn i en helt ny verden av mobilgitarspill - få IRIG HD 2 og ta spillet ditt til et høyere nivå.