Electro-Harmonix 1440 Stereo Looper

Varenr: 1140286
3 494,-
-+
1 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

EHX 1440 Stereo Looper er et kompakt kraftverk som gir 1440 sekunder av høy kvalitet, ukomprimert, stereoopptakstid pluss muligheten til å lagre 20 forskjellige løkker. Den kan til og med tempo synkronisere med en ekstern MIDI -enhet og er fullpakket med funksjoner du vil ha. Ubegrenset overdubbing betyr at du kan legge ned så mange deler du vil mens variabel tempo -avspilling pluss omvendt og oktavhastighetseffekter virkelig forbedrer kreativ kontroll.

Vi har også inkludert en 1 -skuddfunksjon, justerbare fadeout -tider og valgfri ekstern Fotbryterkontroll for valg av løkker og angre/gjøre om. Den rimelige 1440 Stereo Looper legger massevis av sløyfekraft på pedalboardet.

EHX 1440 Loop Manager -appen lar deg importere 1440 -løkker til datamaskinen din for sikkerhetskopi eller å bruke i annen programvare.

 

Spesifikasjoner:

• 24 minutters ukomprimert 24-bit/44.1kHz lyd med ubegrensede overturer
• Ytelsesfunksjoner som UNDO-REDO, 1 Skuddavspilling, justerbar sløyfe fadeout tid og omvendt/oktav hastighetseffekter
• Fotbryter kan ikke kunne stopp, omvendt/oktaveffekter eller sløyfe -gjeninnføring
• Loop synkronisering til ekstern MIDI -klokke
• En USB -tilkobling for nedlasting og Last opp loop lydfluer med den tilpassede EHX1440 Loop Manager -appen for Mac og Windows
• Programmerbar Looping Order: Rec/Play/dub eller rec/dub/play
• leveres med en EHX 9.6DC200MA strømforsyning