Electro-Harmonix Nano Battalion

Varenr: 1122547
1 499,-
-+
1 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

All-Analog-kretsløpet til Nano-bataljonen gir et fantastisk utvalg av bassoner i en solid, kompakt pakke. En allsidig MOSFET-drivkrets som kan levere alt fra subtil, lett overdrive til fullt mettet forvrengning danner pedalens kjerne.



Nano-bataljonen har en trebånd EQ med tre ekv. For maksimal fleksibilitet og lydformingskontroll. Tre-bånd-EQ inkluderer diskant (boost/kuttet over 1 kHz) og bass (boost/kuttet under 200Hz) kontroller, pluss en midtbryter som gir et 9dB-boost eller kuttet på 500Hz. Tre signalstialternativer bestemmer hvor EQ brukes. I forvrengningsmodus kommer EQ etter det forvrengte signalet og har en kraftig effekt på dets klang mens det rene signalet ikke er påvirket. I inngangsmodus kommer EQ først i signalveien som påvirker både de rene og forvrengte signalene. Å øke frekvensene i denne modusen kan føre forvrengningen til en mer mettet tilstand. I tørrmodus påvirker EQ det rene signalet, men ikke det forvrengte signalet.



Nano -bataljonen inkluderer en ¼" input jack og ¼" Utgangskontakt. Når en normal TS -kabel er koblet til utgangskontakten, leverer den et ubalansert signal. Når en TRS -kabel er koblet til denne kontakten, sender den ut et balansert signal som kan gå direkte inn i en blandingskonsoll eller opptakgrensesnitt.



Nano -bataljonen er et kraftig, allsidig verktøy for bassspillere.