Earthworks WL40V

Varenr: 1062760
Earthworks WL40V Earthworks WL40V Earthworks WL40V Earthworks WL40V Earthworks WL40V
10 499,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
30.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Endelig kan du få den høyt elskede kapselen fra SR40V som trådløs mikrofon!
 

Earthworks har med sin avanserte teknologi har gjort det mulig å skape en høydefinisjons supernyre-mikrofon med 30Hz- 40kHz frekvensrespons. Dette gir mikrofonen en eksepsjonell evne til å fange små detaljer og nyanser som tradisjonelle nyre-mikker ofte går glipp av. Akkurat som SR40V har WL40V en imponerende impulsrespons som gjør at mikrofonen gjengir raske transienter med stor nøyaktighet og presisjon. Dens utrolige gain-før-feeback og meget gode demping av lyd bak mikrofonen gjør WL40V til et perfekt verktøy for live-lyd, opptak og broadcast-bruk. Dens nær perfekte polare respons tilbyr den samme eminente lydkvaliteten både foran og på sidene av mikrofonen. WL40V er maskinert og håndlaget av høykvalitets metaller i Earthworks produksjonfasiliteter i New Hampshire. Kapselen leveres i en eksturert sort finish, og har Earthworks unike 15 års garanti. WL40V redefinerer hva man kan forvente av en vokalmikrofon-kapsel og vil dramatisk forbedre ytelsen til enhver kompatibel trådløs håndholdt sender.

Bruksområder
Earthworks High Definition WL40V kan brukes som en betydelig oppgradering av trådløse sendere som bruker et kompatibelt gjengesystem, for eksempel systemer fra Shure. WL40Vs unike mikrofonteknologi gir kapselen evnen til å gjengi vokal med eksepsjonell detaljrikdom og utrolig tydelig artikulasjon, samtidig som du plages mindre av plosiver.

Egenskaper ved WL40V:

  • Høydefinisjons vokal mikrofonkapsel for trådløse håndholdte sendere
  • 30Hz - 40kHz frekvensrespons
  • Supernyre (Hypercardioid)
  • Fanger opp detaljer som andre mikrofoner ikke klarer
  • Samme frekvensrespons på 0, 45 og 90 grader
  • 135dB SPL maks input
  • Mer gain før feedback
  • Utrolig bra demping av lyd fra baksiden av kapselen