Drawmer 1978 Kompressor

Varenr: 1090210
Drawmer 1978 Kompressor
12 890,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Send epost til post@evenstadmusikk.no for leveringstid
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

The Drawmer 1978 bygger på suksessen til den prisbelønte 1973 Multiband FET -kompressoren og pryder en enestående rekke kontroller for å gi fullstendig mestring over blandingen din, og alt i en villedende enkel 1U -ramme.

& nbsp, og alt i en villedende enkel 1U -ramme. ;


 
I tillegg til det vanlige forholdet, terskel, angrep og frigjøringskontroller, har 1978 fire karakterbrytere som tilbyr et bredt spekter av kompresjonssmaker, samt en variabel metning Kontroll for å legge til harmonisk forvrengning til signalet. Sidekjedfunksjonalitet er også inkludert i sidekjedeinnsatspunkter på både kanaler og en veldig omfattende og fleksibel sidekjede EQ-seksjon som tilbyr LF- og HF-kontroller med et utvalg av spesifikke former og frekvenser for presis frekvensbevisst komprimering som de-essing. En våt/blandingskontroll lar deg også blande det bearbeidede signalet med det tørre for parallell komprimering.

 


 
I tillegg er en rask reaksjon Bakbelyst VU -meter med dobbel farge brukes for å gi en visuell indikasjon på mengden metning tilsatt. Reléer for tidsforsinkelse er integrert i utgangene for å gi ren power-up og ned uten pops eller smell, og en lav humoroid lineær strømforsyning. Drawmer 1978 er en virkelig fleksibel kompressor laget i Storbritannia med komponenter av høy kvalitet.

 


 
1978 er en busskompressor som nei Annet - komprimering med karakter, kontrollert forvrengning, tonalforming, våt/tørr blanding - andre har prøvd, men har aldri klart å bygge en kompressor som er denne allsidige og likevel intuative. Det er aldri lettere å få den unnvikende karakteristiske lyden som skiller deg fra resten. Lim blandingen din, ta frem bassen, kontroller høydepunktene, tilsett varme, forvrengning, glatt, utvid, høres mindre digital mer analog - og til en pris som er riktig for selv det minste studioet.