Boss ME-90B Multieffekt til bass

Varenr: 1198760
Boss ME-90B Multieffekt til bass Boss ME-90B Multieffekt til bass Boss ME-90B Multieffekt til bass
4 650,-
-+
1 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Vi lanserer ME-90B, en frittflytende ME-prosessor med proffe ytelsesverktøy for bassister. Utvid den kreative rekkevidden din med 61 effekter optimalisert for bass. Form grunnlyden din med 10 bassforforsterkere laget med den nyeste AIRD-teknologien vår. Koble til sceneforsterkere, husets PA-system og datamaskiner. Og med det brukervennlige grensesnittet, expressionpedal og direkte tilgang til fotbrytere, kan du skape og framføre i øyeblikket uten forsinkelser.

 

  • Alt-i-ett bassprosessor med førsteklasses BOSS-forsterkere og -effekter
  • Enkel lydskaping i pedalstil, med et intuitivt knottbasert grensesnitt  
  • Overlegen lydkvalitet med 24 bit AD- og 32 bit DA-konvertering, 32 bit flytpunktprosessering og 48 kHz samplingsrate
  • 61 effekter fra BOSS' basseffektbibliotek
  • Ti inkluderte AIRD forforsterkermodeller, inkludert nylig utviklede typer
  • Egen forforsterkerseksjon, pluss seks samtidige effektkategorier med flere typer å velge mellom
  • Rediger parametere, bytt ut forforsterker- og effekttyper med mer, med BOSS Tone Studio
  • Åtte multifunksjons fotbrytere og en expressionpedal med tåbryter
  • 36 forhåndsinnstilte minner klare til bruk, og 36 brukerminner for å lagre egne oppsett
  • Manual-modus for betjening på pedalbrettmåten, og Memory-modus for å bytte hele oppsett
  • Blend-knott for å mikse inn direktelyden fra bassen
  • Stereo 1/4-tommers utganger og mono XLR balansert utgang med jordløftsbryter
  • Bryter på bakpanelet for å optimalisere 1/4-tommers lydutgangene til en bassforsterker eller et fullt lydanlegg
  • Send/retur-loop for eksterne pedaler
  • Lett, solid utforming og fargerike status-LED-lys
  • Last opptil tre høyttaler-IR-er
  • Drives av fire AA-batterier eller separat AC-adapter
  • USB-C®-kontakt for å kommunisere med BOSS Tone Studio og lydinnspilling/-avspilling med musikkproduksjonsprogramvare 
  • Last ned og del ME-90B Livesets på BOSS Tone Exchange
  • Tilleggsutstyret Bluetooth® Audio MIDI Dual Adaptor lar deg redigere lyder og strømme lyd fra en iOS eller Android mobilenhet

 

 

Problemfri kreativ kontroll

ME-90B har alt en utøvende bassist trenger, med det klassiske BOSS ME-grensesnittet for rask betjening i pedalstil. Hver effektkategori har uavhengige parameterknotter, som gjør at du kan justere lydene umiddelbart. Manual-modus gir på/av fotbryterkontroll for hver kategori, mens Memory-modus lar deg hente fram 36 egendefinerte multieffektoppsett. Hver av fotbryterne har ulik LED-farge for enkel gjenkjenning, og det er mulig å stille inn alle LED-lysene til en fastsatt farge for hver modus, hvis ønskelig.

 

Førsteklasses BOSS-effekter

ME-90B inneholder et førsteklasses utvalg fra BOSS' basseffektbibliotek, organisert i seks logiske seksjoner som kan brukes samtidig. Legg til viktige lydformere slik som kompressorer, pitcheffekter og filtere. Utforsk mer aggressive teksturer med drive og syntheffekter. Utvid lyden din med modulasjon, delayer og klanger. Og dykk ned i et utvalg egne effekter for den innebygde expressionpedalen. Det er også en Blend-knott for å mikse inn litt direkte basslyd for tydelighet, i tillegg til send/retur-loop for å få med favorittpedaleffektene dine.

 

Solid basslyd

En sterk, fundamental lyd er grunnlaget i enhver god bassrigg. ME-90Bs Preamp/EQ-seksjon har ti inspirerende forforsterkertyper laget med avansert AIRD-teknologi, komplett med gain- og EQ-kontroller for rask lydjustering. Uttrykk den individuelle stemmen din med BOSS-originaler slik som Natural og Drive Bass. Eller hent fram autentiske modeller av klassiske bassforsterkere, fra vintage til moderne. Det finnes også en Acoustic-type, optimalisert for akustisk-elektriske- og kontrabassmikrofoner, i tillegg til en kun-EQ-mulighet for ren DI-lyd.

 

Framføre, øve og spille inn

Med sine allsidige tilkoblinger og sin kompakte batteridrevne utforming, er ME-90B klar for alle spillescenarioer. 1/4-tommers utgangene støtter mono- eller stereobruk, med rask optimalisering for sceneforsterkere eller enheter på linjenivå, via en bryter på bakpanelet. Det finnes også en XLR-kontakt med jordløft, for å sende et balansert DI-signal til husets PA. ME-90Bs forforsterkere og effekter gir deg lyd i studiokvalitet for direkte USB-innspilling i musikkproduksjonsprogramvare. Og med hodetelefonkontakten kan du forbedre ferdighetene dine i stillhet, mens du jammer med bakgrunnsmusikk fra en datamaskin via USB.

 

Rediger, tilpass og utvid

BOSS Tone Studio for Windows og macOS utvider den kreative rekkevidden din med muligheten for å redigere lyder og endre noen forforsterker- og effekttyper med forskjellige utvalg. Du kan også organisere minner for ulike konserter, og supplere den innebygde høyttaler-IR-en med tre fra ditt eget bibliotek. Når du er klar for ny inspirasjon, kan du logge deg inn på BOSS Tone Exchange og utveksle Liveset med det verdensomspennende ME-90B-fellesskapet. Og med tilleggsutstyret Bluetooth® Audio MIDI Dual Adaptor, kan du strømme musikk fra en mobilenhet og trådløst forme lyder ved hjelp av BTS redigeringsappen for iOS og Android.