Boss Katana C-112B Basskabinett

Varenr: 1198759
Boss Katana C-112B Basskabinett Boss Katana C-112B Basskabinett Boss Katana C-112B Basskabinett Boss Katana C-112B Basskabinett
9 670,-
-+
1 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Kompakt høyytelses basskabinett med en 12-tommers woofer, tweeter og 500 watt kapasitet.

 

Stor lyd, kompakt størrelse

Katana Cabinet 112 Bass har en kraftfull, punchy og tydelig lyd for alle profesjonelle bassforsterkere. Den er en ideell partner for Katana-500 Bass Head, og gir full støtte for forsterkerens 500 watts utgang, i et robust og kompakt design.

 

  • Høyytelses høyttalerkabinett for profesjonell bruk av bass
  • Kompakt design med 500 watt kapasitet
  • 12-tommer woofer fra Eminence Neodymium-serien
  • Høyfrekvenstweeter med på/av-bryter og to forhåndsinnstilte nivåer
  • Høyttalerutgang og link-kontakt for å koble til et ekstra kabinett
  • Impedans: 8 ohm
  • Robuste høyttalerkontakter med låsing 
  • Ideell partner for Katana-500 Bass Head

 

Stor lyd, kompakt størrelse

Katana Cabinet 112 Bass har enestående ytelse i en plassbesparende størrelse. Alle designelementene er nøye innstilt for en svært uttrykksfull lydgjenskaping, inkludert ulike materialer og tykkelser for dempermatten og kabinettveggene. Du får en ideell balanse av fyldige, tighte bassfrekvenser og nyansert artikulasjon i mellomtone- og diskantregisteret, projisert fra en kompakt størrelse som enkelt får plass på folksomme scener og i små rom.

 

Lyd med stor rekkevidde

Katana Cabinet 112 Bass har en toveis-design med en 12-tommers woofer og en høyfrekvenstweeter. Wooferen er fra Eminence Neodymium-serien, en svært anerkjent driver med kraftig lyd og redusert vekt. Brytere på bakpanelet gjør at tweeteren kan bypasses, eller settes til to forhåndsinnstilte nivåer.

 

Utvid sceneframtoningen din

Katana-500 Bass Head er utstyrt med doble høyttalerutganger, noe som gjør at du kan stable to Katana Cabinet 112 Bass-enheter, for en større lyd på store scener. Kontakter med låsing sikrer tilkoblingen og gjør det mulig med høyspentbruk. Katana Cabinet 112 Bass har også en link-kontakt slik at du kan koble til et ekstra kabinett når du bruker en forsterker med kun én høyttalerutgang.