Boss GK-5 Gitarsynth-pickup

Varenr: 1191039
Boss GK-5 Gitarsynth-pickup Boss GK-5 Gitarsynth-pickup
3 090,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
31.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Neste generasjons delt gitarpickup for BOSS gitarsynthesizere

GK-5 er en gitarpickup du selv kan installere, og som er laget for det avanserte Serial GK digitale grensesnittet som finnes i de nyeste gitarsynthesizerproduktene. Serial GK har forbedret ytelse sammenlignet med det tidligere analoge 13-pins grensesnittet, og åpner opp et univers av nye soniske muligheter i gitar- og bass-syntese.

 

  • Neste generasjons delt pickup for stålstrengsgitarer
  • Støtter Serial GK-grensesnittet som brukes i de nyeste BOSS gitarsynthesizerproduktene
  • Stabil digital signaloverføring
  • Lett og strømlinjeformet tilkoblingskabinett med en lavere profil enn tidligere GK-pickuper
  • Flat, slank pickup som passer til de fleste standard elektriske gitarer
  • Inkluderer en festeplate for broen på gitarer i Les Paul-stil
  • Tilkoblingskabinettet festes til instrumentets stroppknapp med den inkluderte braketten
  • Spesialdesignede BOSS Serial GK-kabler (BGK-serien) er tilgjengelig, for stabil og nøyaktig bruk med Serial GK-produktet ditt

 

 

Utvid den kreative rekkevidden din med en BOSS delt pickup

GK-5 delt pickup er en spesialdesignet gitarpickup laget for GM-800 og andre BOSS gitarsynthesizerprodukter. Til forskjell fra standard gitarpickuper som sender alle strengesignalene til en kombinert utgang, registrerer GK-5 hver streng individuelt, og sender signalene til separate utganger innenfor Serial GK-systemet. Denne isolerte strenginformasjonen gjør at det kompatible BOSS-produktet ditt kan utføre alle mulige avanserte bearbeidingsoppgaver som ikke er mulig med standard pickuper.

 

Om neste generasjons Serial GK-system

Serial GK er et nytt digitalt instrumentgrensesnitt utviklet for BOSS gitarsynthersizere. Den har en trygg, plassbesparende tilkobling som har en lavere profil enn tidligere GK-produkter. Kablene i BOSS BGK-serien er spesialdesignet for optimal ytelse med Serial GK-systemet, og de er mer solide og enklere å håndtere enn 13-pins analoge kabler.