Behringer Dual Envelope Generator Module

1033

Varenr: 1143660
Behringer Dual Envelope Generator Module 1033 Behringer Dual Envelope Generator Module 1033 Behringer Dual Envelope Generator Module 1033
931,-
-+
10 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

Den første   2500   Series   synth -moduler kom ut i   70 -tallet og hadde en tendens til å være ekstremt dyr. De var hovedsakelig alle diskrete   transistor-design med noen   op-amps   som   på det tidspunktet   op-amps   var   høye kostnader. De diskrete kretsløpene ga modulene en veldig særegen lyd og ble brukt av artister som The Who, Jean Michel   Jarre, Vangelis, Kraftwerk   og så mange flere, og ga oss noen av de største platene og filmene . Modulære synths var en landemerkeutvikling innen elektronisk musikk, og i dag er det i ferd med å bli bedre.    

 

Dette er Behringer 2500 -serien dual konvoluttgeneratormodul   1033 . En autentisk reproduksjon av den originale 'System 2500' -kretsen fra 70 -tallet som kan passe inn i en standard Eurorack -sak. Den beste delen? Det er til en veldig rimelig pris. Bland dual konvoluttgeneratormodulen   1033 i med din eksisterende rigg eller start din modulære synthreise herfra. Uansett er du sikker på å ha det veldig gøy.  

 

1033 -modulen lar deg lage et dypt konturert signal med sine 10 uavhengige kontroller for portforsinkelse , Angrepstid, innledende forfallstid, opprettholde nivå fra 0 til 10 volt og endelig forfallstid. Lag snappy og perkussive lyder eller lange utviklende droner som er perfekte for et funky rille eller et rasende lydspor til det nyeste cyberpunk -eposet.   for en mer fleksibel oppsett hver konvoluttgenerator kommer med manuelle gatebrytere som du kan trykke på for å starte konvoluttsyklusen; 1033 har både port- og triggerinnganger, i enkeltmodus kan du bruke portinngangen til å starte konvoluttsyklusen, i flere modus kan utløserinngangen trigge konvoluttsyklusen på nytt når et portsignal er til stede. Du kan koble et eksternt gate og trigger -system som et tastatur via 3,5 mm TS -kabler samt 4 utganger for å sende konvoluttene til andre moduler i både negativ og positiv polaritet.  

 

Installere den doble konvoluttgeneratormodulen   1033 er enkelt, da den er designet for å passe inn i en standard Eurorack -sak. Bare koble strømkablene til strømforsyningen og skru i modulen ved hjelp av de medfølgende skruene. Dette gjør at 1033 kan blandes med andre synthmoduler for et virkelig unikt oppsett.

Produktinformasjon

Batteridrift Nei
Innebygde høyttalere Nei
MIDI-tilkobling Nei
Strømforsyning inkludert Nei
Sustainpedal inkludert Nei
Sustainpedal inngang Nei