Behringer 921B Oscillator

Varenr: 1142377
Behringer 921B Oscillator Behringer 921B Oscillator Behringer 921B Oscillator
1 153,-
-+
5 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Legendarisk analog VCO -modul for Eurorack

  • Vintage-klingende 921b VCO-modul fra' 70S
  • Kontrollert via 921A Oscillator Drive-modulen, eller kan brukes som en
    frittkjørende LFO
  • Autentisk reproduksjon av kretsløpet fra" Modular 55 & amp; 35" Serie
  • Artist -vaktliste inkluderer verdens mest kjente pop-, rock- og jazzmusikere
  • Separate lyd outs for hver av de 4 bølgeformene: sinus, trekantet, sagtann og rektangulær
  • Dedikert oscillatorsynkroniseringsinngang, og en bryter for å velge enten sterk eller svak synkronisering
  • Parallelle koblingskontakter for frekvens- og breddeforbindelser til 921A og flere
    921B oscillatorer
  • Frekvens- og bredde -knekt kan også brukes som ekstern I/O som gir enda mer kreative muligheter
  • Eurorack Specs: 8 hk, 30 mA +12 V, 45 ma -12 V
  • 3-års garantiprogram*
  • Designet og konstruert i Storbritannia


Modulær syntese

Det første systemet 55, 35 og 15 synth -moduler kom ut på begynnelsen av 70 -tallet og pleide å være ekstremt dyr. De var hovedsakelig alle diskrete transistordesign som op-ampere den gangen var veldig høye kostnader. De diskrete kretsløpene ga modulene en veldig særegen lyd og ble brukt av artister som Keith Emerson, Stevie Wonder, Tangerine Dream og så mange flere, og ga oss noen av de største platene vi noen gang har hørt. Modulære synths var en landemerkeutvikling innen elektronisk musikk, og i dag er det i ferd med å bli bedre.


921b oscillator

Gå inn i Behringer 921b oscillator. En autentisk reproduksjon av kretsløpet fra “Modular 55 og 35” -serien -oscillatorene som ble brukt av verdens mest berømte pop-, rock- og jazzmusikere. Nå kan du bygge din helt egen, unike synthesizer som kan passe inn i en standard Eurorack -sak til en veldig rimelig pris. Bland og match med spesifikke moduler for å tilpasse synthen din og utfylle musikksjangeren du spiller eller gå ut og ha et rom fylt fra gulv til tak med moduler som vil oppfylle alle Synth Geeks villeste drømmer.


Tonalkontroll

921B-oscillatormodulen styres av Behringer 921A-oscillatordriveren eller kan brukes som en frittkjørende LFO. Separate frekvens og rekkevidde -knotter lar deg justere frekvensområdet i semitoner og i oktaver. 921B sammen med 921A -modulene danner grunnlaget for en skikkelig modulær synthesizer og grunnlaget for noen virkelig god musikk.


Ins og outs

921B -oscillatoren har uavhengig lyd Outs for hver av de 4 bølgeformene som inkluderer sinus, trekantet, sagtann og rektangulær som kan lappes ut til forskjellige moduler for å låse opp enda mer kreative muligheter. En dedikert oscillator -synkroniseringsinngang og bryter kan brukes til å synkronisere 921b til et signal som ble introdusert i synkroniseringen i Jack. Parallelle koblingskontakter lar 921b koble til andre 921b i kjeden.


Eurorack klar

Installere 921b Osicllator er enkel, da den var designet for å passe inn i en standard Eurorack sak. Bare koble strømkablene til strømforsyningen og skru i modulen ved hjelp av de medfølgende skruene. Dette gjør at 921b Osicllator kan blandes med andre synth -moduler for et virkelig unikt oppsett.


Fullfør samlingen din

Enten du bare kommer inn i modulære synths eller Når du ønsker å fullføre samlingen din, er 921B Osicllator -modulen fra Behringer et flott verktøy å ha når du lager fantastisk musikk.

Produktinformasjon

Batteridrift Nei
Innebygde høyttalere Nei
MIDI-tilkobling Nei
Strømforsyning inkludert Nei
Sustainpedal inkludert Nei
Sustainpedal inngang Nei