Behringer 173 Quad Gate/Multiples

100 Series

Varenr: 1142367
694,-
-+
9 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Legendary analog quad gate & amp; Multipler -modul for Eurorack

  • Fantastisk quad -signalport/flere modul fra' 80 -tallet
  • Autentisk reproduksjon av original" System 100m*" kretsløp
  • 4 Signalporter (brytere) med bufret lydinnganger og utganger for øyeblikkelig signalbryter
  • Gates har kontrollinnganger for positive og negative triggere pluss LED -indikatorer
  • 6-kanals multipler, hver med 4 flytende parallelle kontakter for optimal signalintegritet
  • Eurorack Specs: 16 hk, 40 mA +12 V, 40 ma -12 V
  • Designet og konstruert i Storbritannia


Modulær syntese

80 -tallet var gullalderen for elektronisk musikk. Synthesizers var på sin fyrste og nesten hver hitlåt og filmlydspor på den tiden hadde en synth i en eller annen form. Modulære synter har blitt mer og mer populære blant fagpersoner og entusiaster gjennom årene, og de er i ferd med å bli enda bedre.


System 100 173 Quad Gate/Multiples

Dette er Behringer System 100 173 Quad Gate/Multiples. En autentisk reproduksjon av den originale "System 100m" -kretsene fra 80 -tallet som kan passe inn i en standard Eurorack -sak. Den beste delen? Det er til en veldig rimelig pris. Bland 173 Quad Gate/Multiples inn med din eksisterende rigg for å utvide mulighetene, og du er sikker på å ha det veldig gøy.


porter

Systemet 100 173 Quad Gate/Multiples -modulen har 4 signalporter (brytere) med buffrede lydinnganger og utganger for øyeblikkelig signalbryter. Dette gir brukerne muligheten til å velge mellom en kontrollportoperasjon, ikke-inverterende (aktiv høy) inngang eller en inverterende (aktiv lav) inngang.


Multipler

6-kanals multipler, hver med 4 flytende parallelle kontakter, er tilgjengelige for optimal signalintegritet. Du kan nå sende ut signalet ditt til andre moduler for å hjelpe deg med å lage mer intrikate lapper og levere mer overbevisende lyder fra en kilde.


Eurorack klar

Installere systemet 100 173 Quad Gate/Multiples er enkelt, da det ble designet for å passe inn i en standard Eurorack -sak. Bare koble strømkablene til strømforsyningen og skru i modulen ved hjelp av de medfølgende skruene. Dette gjør at systemet 100 173 Quad Gate/Multiples kan blandes med andre synth -moduler for et virkelig unikt oppsett.


Fullfør samlingen din

Enten du nettopp kommer inn i modulære synths eller ønsker å fullføre samlingen din, er 903A Random Signal Generator -modulen fra Behringer et flott verktøy å ha når du lager fantastisk musikk.

Produktinformasjon

Batteridrift Nei
Innebygde høyttalere Nei
MIDI-tilkobling Nei
Strømforsyning inkludert Nei
Sustainpedal inkludert Nei
Sustainpedal inngang Nei