Behringer EUROLIVE VS1520

Varenr: 1016691
Behringer EUROLIVE VS1520
2 359,-
-+
Bestilt fra leverandør
Ventes inn på lageret vårt
31.08.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

High-Performance 600-watt PA-høyttaler med 15" Woofer og elektro-dynamisk driver

 

  • High-Performance 600-watt 2-veis PA-høyttalersystem (150 watt kontinuerlig/600 watt toppkraft)
  • Eksepsjonell lydkvalitet, bred frekvensbåndbredde og dynamisk rekkevidde
  • Ekstremt kraftig 15'' Long-excursion driver gir utrolig dyp bass og akustisk kraft
  • Proprietær dobbelt elektro-dynamiske drivere for eksepsjonell høyfrekvent reproduksjon
  • Overbelastningsbeskyttelseskrets sikrer optimal HF-førerbeskyttelse
  • Elliptisk bølgedesign for ultra bred lyddispersjon
  • Integrert stativ og stativadapter
  • Trapezoidal kabinett for enkel matrise og sonisk nøyaktighet
  • ergonomisk formede håndtak For enkel transport
  • Robust stålgitter for optimal høyttalerbeskyttelse
  • 2 Professional 1/4'' Jack Connectors
  • Designet og konstruert i Tyskland



Eurolive VS1520

Eurolive VS1520 høyttaler er akkurat det du har Kom til å forvente av  Behringer -600-watt krafthåndteringskapasitet, flere funksjoner og absolutt rimeligere! Og takket være den ekstremt kraftige, langvarige 15" Lavfrekvens (LF) driver og dobbel elektro-dynamisk høyfrekvent (HF) driver-VS1520 kommer klar til å skyve den til grensen rett ut av boksen. VS1520 er bestemt til å bli en legende i seg selv, sammen med den andre  Eurolive  modeller som har gjort  Behringer  verdenslederen i høyttalere.


Tilpassede konstruerte transducere

Våre LF- og HF -svinger er designet spesielt for hver applikasjon - det er det som skiller oss fra konkurransen. Når du kjøper en  Behringer  høyttaler, kan du være trygg på at svingerne inni har blitt konstruert for å utføre feilfritt i forbindelse med alle andre elementer for virkelig profesjonelle resultater. Eurolive VS1520 trekker ut enorme mengder lav ende, med artikulerte, detaljerte midter og krystallklare høydepunkter.


Romslige høydepunkter

Høyfrekvensinnhold kan enkelt lage eller bryte ytelsen din. Eurolive VS1520s doble elektro-dynamiske drivere gir naturlig klingende høy ende, med en ultra bred 80 ° x 40 ° lyddispersjonsmønster-takket være sin spesialdesignede, elliptiske bølgeguide.


Stor lyd, lett og rimelig

stort her, liten der, mye av dette, bare et snev av det - vi har alle våre egne personlige preferanser, men VS1520 setter det hele i en praktisk, lett å bære Pakke - og pakker virkelig en massiv trøkk med krafthåndtering opptil 600 watt. Innfelt og ergonomisk utformede håndtak gjør dem enkle å løfte og transportere-og den store lyden VS1520 er overordentlig rimelig.


Ekstraordinært allsidig

Den unike kabinettprofilen tillater flere posisjonering Alternativer: 10 ° eller 35 ° klynge og stablingsmodus; Stå montering med en innebygd 35 mm (1.375") stangen; eller plassering som en gulvmonitor -kil. I stand til ekstremt høye lydtrykknivåer: 94 dB (full plass, 1 W @ 1 m), har VS1520 en bred frekvensrespons på 50 Hz - 20 kHz. Innebygd overbelastningsbeskyttelse sikrer optimal HF-førerbeskyttelse. VS1520s ekstraordinære troskap og frekvensrespons gjør det til en favoritt blant vokalister og instrumentalister. Hver høyttaler har parallelle innganger (både profesjonell twist-lock og ¼" kabel), slik at du kan koble til så mange som strømforsterkeren din kan håndtere.


Hvilken høyttaler skal jeg kjøpe?

Vel, la deg begynne med søknaden din ... holder du en tale i en hotellroom - eller rocker ut på den lokale baren eller danseklubben? Hvorvidt du skal velge ett høyttalerskap fremfor et annet, avhenger av basskravene dine. A 15" Woofer har omtrent 40% mer overflate for å flytte luft enn en 12" Og det oversettes til mer bass. Så hvis du tar opp et lite møte, eller fastkjørt på kaffehuset, kan  vs1220  kan være alt du noen gang trenger. Men hvis du leverer disco i en travel nattklubb, er vert

VS1520 PA -høyttaleren står hode og skuldre over resten av pakken og leverer eksepsjonell ytelse, selv når den skyves til grensen. Lett og kraftig, med spesialdesignede svinger, massiv krafthåndtering og ekstrem portabilitet, VS1520 høyttaler er ideell for enhver musikkapplikasjon-til en pris som er uhørt i denne klassen.