Behringer EUROLIVE VP1800S

Varenr: 1016687
Behringer EUROLIVE VP1800S
3 243,-
-+
2 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Profesjonell 1600-watt 18" PA Subwoofer

Designet for musikere av musikere, VP1800S Subwoofer fusjonerer utrolig sonisk ytelse med fantastisk prisgunstighet. VP1800 -tallet er ekstremt bærbar og godt egnet for musikalske applikasjoner, og er det naturlige valget for kommersiell installasjon.

Power Handling Capacity

VP1800S subwoofer er konstruert for å håndtere kravene til profesjonelle spillejobber , fra små klubber til store stadier. Med sin 1.600-watt krafthåndteringsevne, skaffer VP1800S ut enorme mengder aggressiv bunn, noe som gjør det til den ideelle måten å legge til en enorm stans til ditt nåværende lydsystem.

Massiv bass

< P> For å produsere tett, dyp bass, må en subwoofer bevege mye luft. Eurolive høyttalere oppnår dette ved å bruke kraftige, langvarige LF (lavfrekvens) drivere som er håndlaget i vår egen fabrikk. Mens noen selskaper nøyer seg med å bruke "Off-the-S-HELV" -drivere, spesialdesigner vi hver LF-driver for å samsvare med kabinettet og applikasjonen perfekt. VP1800 -tallet har en kraftig 18" Long-excursion LF-sjåfør i en innstilt innkapsling, og gir rik, tett bass helt ned til 40 Hz. Det er ekstra dyp bass som vil riste huset helt ned til grunnlaget.

La oss få teknisk

VP1800S er i stand til ekstremt høye lydtrykknivåer (100 dB halv plass 1 W @ 1 m) og gir et frekvensområde på 40 til 200 Hz. En standard 35-mm (1.375") stanguttak er utstyrt for stangmonterende høyttalere på toppen av VP1800-tallet. Det interne lavpassfilteret (LPF) er fast ved 150 Hz. Profesjonell twist-lock-kontakter er gitt.

Verdi

Vi kan snakke om og om om Eurolive høyttalere, men hørselen er å tro. Kom innom Behringer -forhandlerens showroom i dag og sett VP1800 -tallet på prøve. Vi tror du vil være hardt presset på å finne en bedre klingende subwoofer for hvor som helst i nærheten av denne prisen!

  • Professional 1600-watt 18'' Subwoofer for PA-applikasjoner (400 watt kontinuerlig/1600 watt toppkraft)
  • Eksepsjonell lydkvalitet, bred frekvensbåndbredde og dynamisk rekke Punch
  • Ergonomisk formede håndtak for enkel transport
  • Polestikk for høyttalermonteringspol
  • Robust stålgitter for optimal høyttalerbeskyttelse
  • 2 Profesjonell Speaker Connectors
  • komponenter av høy kvalitet og eksepsjonelt robust konstruksjon sikrer lang levetid
  • unnfanget og designet av Behringer Tyskland