Aston Element bundle

Varenr: 1143465
1 670,-
-+
10 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Etter 18 måneders R & d og 3 måneders offentlige lytteprøver for å utvikle lyden av vår nye mikrofon, Aston -elementet, kan vi endelig avsløre de fulle produktdetaljene.

 

Aston Element, med sin helt nye 'Ridyon' ™ kapselteknologi for overlegen ytelse til lave kostnader, skip komplett med et tilpasset sjokkmontering og popskjold.

 

Som alle Aston MIC -er, har elementet en enorm mengde innovasjon. Alt fra kapselteknologien, chassisdesignet, det magnetiske popfilteret og til og med den bakgrunnsbelyste logoen 48V fantomkraftindikator (eller som vi liker å kalle det, kult lys!) Gå massivt utover grensene for produkter som normalt selges på dette Prispunkt.

 

Ikke bare er element ekstremt rimelig, men det vil konsekvent overgå alle mikrofoner i sin klasse. Dette er noe du virkelig ikke trenger å ta ordet vårt for fordi over 4000 kunder fra hele verden har hjulpet oss med å definere lyden av element i fagfellevurderte blinde lyttingstester mot de største merkene i virksomheten. I løpet av denne 3-måneders offentlige testserien har vi utviklet lyden av mikrofonen ved hjelp av data samlet inn fra disse sammenligningstestene, som har inkludert store merkevarekonkurrenter som Blue, Rode, AKG, Audio Technica og Neumann. P>